18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Popović: Đukanović mora pozvati građane da izađu na ulice; Vrlo je štetno nadati se da se građanska Crna Gora može praviti sa Bečićem

Autor: Antena M

  • viber

Bodin

Ne treba niko od političara da poziva građane na ulice, postiće se kontra efekat.

Jasno

@Bodin Naravno, vrlo je ocigledno. Popovic me je malo ovim detaljem iznenadio.

Nikola

@Bodin Slazem se. Sacekati dolazak novog americkog ambasadora i onda krenuti sa masovnim protestima. To ce biti game over za cetinare. Mi samo protestima treba da ih ljuljamo dok ne padnu.

Stari nk

@Bodin vjeruj mi da samo Milo može da digne sve Crnogorce na noge i to odma, litije bi bile smiješne

Jakov

Potpuno saglasan. Neophodni su masovni protesti sa dobrom organizacijom. URA i Demokrate ne mogu biti dio rešenja, oni su problem. Ne znam šta se čeka više.

Sto prije

@Jakov Ako se bude cekalo, vezace nam ruke i pokriti nas jastukom preko glave, i onda smo gotovi. Da ponovim - Djukanovic da ne poziva gradjane nego jedno sire kolektivno tijelo za spas Crne Gore , nazovite ga kako hocete.

URA i Demokrate

@Jakov "URA i Demokrate" su kljucni problem, ja bi rekao

Ucjenjena Crna Gora

Narod Crnogorski je vrlo bistar osjetili su žestoki udar na sve :simbole države, obrazovanje,strah da ne idu autokolona,prijetnje i konflikti sa policijom da se ne ide sa zastavama po državi,užasan REVANSIZAM,sad ce i morati namet da se koristi ćirilica,strah kod ljudi da kaze koje je nacije jer će

Djelimicno se slazem

Ne slazem se da Djukanovic poziva na izlazak na ulice. Bilo bi VRLO,VRLO kontraproduktivno i poklon u ruke neprijateljima !!! Medjutim to treba da ucini jedno zajednicko tijelo za odbranu drzave Crne Gore i opstanka crnogorckog naroda koje jos ne postoji ! A onda zajedno sa nasim manjinama.

troja

dijeluje zaista strasno ali i poprilicno tacno. ono dje nema dileme sa demokratama nece bit srece jer su to frontovci u rukavicama. dobro kaze da je vrijeme za organizaciju , progutace nas.

Nikola

Ne znam otkuda Djukanovicu ideja da ide sa premazanim cetinarima. Koliko god da je iskusan politicar izgleda da jos uvijek ne razumije da vrhunac njegove karijere nije obnova nezavisnosti, negu pristupanje NATO-u.

IVICA

Hoce crnogorci da im je glavni grad Beograd pa predjose u posrbice. A sto se tice crnogorske elite zavrsili su skole u BG pa i nije cudo sto su uzeli Svetosavlje za religiju.

ODGOVOR

@IVICA CRNA GORA NEMA IZGOVORA BRANITI SE ONA MORA!!!

Pozvala nas je Crna Gora!

Sto da nas iko zove, evo smo pozvani, da nema kiđ više! Śutra na Lovćen, crnogorski zbor i da odbranimo svoju majku! Vječna!