23 °

max 23 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Odriču se Amfilohija? Bez arhijerejske liturgije za Lovćenskog Tajnovidca

Autor: Antena M

  • viber

Roksana

Gospodine Jovanoviću, malo je reći: Hvala Vam na prometejskoj luči kojom osvjetljavate crnogorski identitet. Ono što bih predložila odnosi se na pitanje mogućnosti da ove Vaše tekstove objedinite u knjigu. Svakome ko voli ovu zemlju bilo bi čast da sponzoriše njen izlazak.

drago 1

@Roksana za vasu informaciju knjiga crnogorska crkva od vladimira jovanovica je izdata i mozete je naci u nekim knjizarama.

Komita1918

Što pred srpskim patrijarhom neki od srpskih vladika ne stavi bijelu kamikavku ako ona nije odraz autokefalnosti crkve kojoj pipada.

Sve istorijske činjenice

Tačni podaci o postojanju CPC! DOKAZI O CPC! SVETI PETAR CETINJSKI, LOVCENSKI TAJNOVIDAC PA MI SMO SREĆNA ZEMLJA KAD IMAMO OVAKO BOGATU ISTORIJSKU PROŠLOST KOJA ĆE IZAĆI NA VIDJELO SVIDJELO SE TO NEKOM ILI NE,BOG ĆE NAM DRAGI POMOĆI DA OVA KNJIGA ODE U EVROPU I SVIJET I DA SE KAO JASNI DAN POVRATI

štrbina

Jovanoviću i uporan si i pravedan i među najviše ljubitelje svojeg crnogorskog naroda poput Sv.Petra Cetinjskog i Petra II Njegoša.SVE TI VLADIMIRE JOVANOVIČU ZDRAVO I VESELO BILO!!!

Mi moramo dobro ovo postovati

Sve je ovo prelijepo rečeno ali mnogi i nijesmo ovo znali ali je užas da su Srbi porusili Crkvu Svetog Petra Cetinjskog!!! Dosta omladine nezna za ova istorijska dešavanja!

kolo

Sadasnju crkvu u CG treba i pravilno je nazivati "Srbijanska pravoslavna crkva , a ne "Srpska pravoslavna crkva". Jer ta crkva je uistinu agentura Srbije u CG