18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Mačković: Joanikije nije za mitropolita

Autor: Antena M

  • viber

akobogda

Kao i da nas zanima, ali i nije za mitropolita, tip je teško demagoški militantan, pokusaj kopije Rista i teološki pročetnički anticrnogorac. A i bilo bi dobro da se Srbi (Bivsi Crnogorci u CG nauče lekciji. Da SPC MCP nije crnogorska no srpska crkva i da se oni ništa ne pitaju. Mi imamo svoju.

Ivan

@akobogda A jado, baš me slatko nasmeja. Nisi shvatio još da Crkva nije nacionalna,već Vaseljeska, prefiks Srpska nosi po odredištu izvora, u ovom slučaju je izvor u Srbiji, u Peći. Da pojasnim, duhovnoj juristikciji Jerusalimske patrijaršije pripadaju teritorije koje su van Palestine, Jerusalima.

DV

Nije mu izgleda dobar CV mora jos da argetuje.... .nasmijah se a nije mi do smijeha. Niti je on brđanin a pogotovu nije "staro brđanin stare cg" tacno je samo ovo ruralni i neprimorski to mu niko ne moze poreć..moj prijatelj bi mu reko..odlicna stozina za dobar stog sijena.

Svaka cast

@DV svaka cast za stozinu, tako i izgleda.

JA

E ovo je poruka za crnogorske srbe litijase ! Sad vidite. Nekada su crnogorci sami odlucivali ko ce biti vladika. A sad ce vam bg postaviti nekog srbijanca. Koji ce vas dovesti u red.

Pik&As

Ko je opljackao kasu SPC u Crnoj Gori? Da nije opet OKG i Milo uletio i tamo? Posteni srbi to nikako nebi uradili, pogotovu moralni litijasi. A koga ce na prijesto postaviti, zabolje me. Sulejmana glasam.

Srbin iz CG

Kazete Joanikije nije dostojan. Pa crnogorcima ,obzirom da nisu vjerujuci narod treba episkop tradicionalan i ne precerano obrazovan,jer njegove duhoovne besjede nebi razumjeli! JOANIKIJE DOSTOJAN!!!

Vuko

@Srbin iz CG Sto kazes nebi smo mi razumjeli duhovne besjede Joanikija velikog intelektualca.Joanikije je odraz vas "vjerujucih ljudi"!Amfilohije je bio neprijatelj Crne Gore ali je bio Tesla za ovoga.Reci mi "vjerujuci covjeku" koga mrzis danas?

Vuko

@Srbin iz CG Kakav odnos prema vama "vjerujucim ljudima " ima Beogradska Patrijasija najbolje govori to sto njima nije valjao Joanikije jer je krsten kod raskolnika a za Crnogorsku Mitropoliju je odlican ili ti knap!

Vanja

Zaboravlja se da svaki od njih ima dosije u BIA, ni jedan ne bi bio to sto jeste da nije (sada ili nekada) bio saradnik . Posto Vucic preko Gasica drzi BIA, mitropolit ce biti onaj koga Vucic favorizuje, vidjeli smo to na primjeru patrijarha.

dosta posrbica

Лако је наћи слугу. Нјих смо увијек имали.