25 °

max 25 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

25° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Prijetnje Bursaću! Metak u glavu ako priviri u CG!

Autor: Antena M

  • viber

MONTENEGRO

Bio lažni ili pravi profil, bio blefer ili ludak-fašista koji je spreman da nekoga ubije, treba da zna jedno, ako to sa svojim mozgom može da shvati. Svako ima mek stomak, Ali i ako ubica pretekne, čeka ga dugogodišnja robija, a tamo kad dođe, takav neko, ne bio mu u koži!!!

JF

Ako je ovo zaista istina, ja ovo shvacam kao indirektni udar na Antenu M i upozorenje Darku. Ovo i ako je lazno je vrlo promisljeno i gadja pravo u metu.

vojvodina

To je to pomirenje koje nas je zapljusnulo 30.avgusta.

prcmarko

Crnogorci sami da pronadju prcmarka medju popovima kako bi dobio adekvatan odgovor.... policija stiti popove i kriminalce pa na nju za sad ne treba racunat pogotovo kad je u pitanju antifasisticka familija Bursac!

podgoricanin

nrma sanse da ce policija reagovati. da nisu nasli i jednog koji su napadali one crnogorce sto su mahali Crnogorskim zastavama? nisu jer iza njih stoji cetnicka vlast. dritan je kazao slobodna Crna gora da cetnici mogu da rade sto zele!

CG1

Klošarska "vlada", ministar MUP-a apostol. Kad je mogao da krije ko je vozio vladino vozilo, i kad je za njega "samo 2-3 piva" za njegove štićenike ništa, što ne bi sakrio i ovog "heroja"... Ništa ne vjerujem ni sekuloviću ni policiji.. Podrška za GOSPODINA BURSAĆA.

Najniža sorta, ubice!

Ovaj što prijeti, to bi i učinio. Nemam sumnju! Taj mentalni sklop, koji drzi prst na obaraču sa metkom u cijevi, psihopate okupljene oko spc i ss ,nemaju moralne kočnice! Vjerujem da je u pitanju neki od rukoljubovih vjernika,poklonik spc,milosevic,karadz-mladic...podrska novinarima!

Eagles

@Najniža sorta, ubice! Samo laju i kefcu kao hijene! To je ruska skola... cujte Lukasenka nocas... OVO POSTIZE SAMO KONTRA EFEKAT I JOS VECI PATRIOTIZAM. BOLJI 1 CRNOGORAC no 10 bilo kojih drugih! Vazda bilo i bice.

Vanja

Da se Bursac plasio iskompleksiranih i frustriranih jadnika on se ne bi bavio ovim cime se bavi. Moja preporuka ovoj "hrabroj muskarcini" koji sjedi za komjuterom usamljen u svojoj mracnoj sobi, je da pokusa naci djevojku ili prijatelja. Vidjece da ce mu biti lakse.

Ambasadorke

Paznja na reakciju Judy Reinke i EU. Ako se ne oglase sprema nam se pogrom u vlastitoj zemlji.

hijene

Kakvih sve bolesnika hoda ovom zemljom...Prijetiti novinaru koji svojim poštenim radom ogoljava podlosti ove vlade i nosilaca zla, može samo onaj ko se zlu raduje i koji je proizvod tog zla. Gospodine Bursać, hijene kidišu ali polomiće sopstvene zube u razvaljivanju tuđeg dobra.