9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prijetnje Bursaću! Metak u glavu ako priviri u CG!

Društvo

Tag Gallery
Comments 13

Prijetnje Bursaću! Metak u glavu ako priviri u CG!

Autor: Antena M

  • Viber

Kolumnista Antene M i jedan od najcjenjenijih novinara u regionu Dragan Bursać dobio je sinoć pred ponoć eksplicitnu prijetnju smrću!

"Ja sam mrtav ozbiljan, ubiću te priviriš li ikad u CG"

"Metak u glavu

pozdrav"

Prijetnja je stigla sa profila navodnog Marka Aprcovića.

Da li je posrijedi lažni profil, odgovor očekujemo od nadležnih organa. Prijetnja, definitivno, jeste stvarna i želimo da vjerujemo da će se ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović i direktor Uprave policije Zoran Brđanin (ako se vratio iz Beograda) lično zauzeti da slučaj bude što prije riješen.

Ne želimo da vjerujemo kako na institucionalnu zaštitu u Crnoj Gori mogu da računaju samo novinari u vladinim biltenima i propagandnim glasilima "Srpskog sveta".

Istina, u narednim porukama stvarni ili lažni Marko Aprcović otkriva da koristi kriptogram i da ga policija ne može otkriti. A, mi, opet, želimo da vjerujemo kako policija raspolaže dovoljno sofisticiranom opremom i znanjem i, pogotovo, da kriptogram ne planira da koristi kao alibi za eventualno nepronalaženje pošiljaoca ovih monstruoznih prijetnji.

.

Dragan Bursać je godinama simbol hrabrog i beskompromisnog borca za antifašizam, multikulturalnost, građansku i cjelovitu BiH, a žestok kritičar klerofašizma, velikodržavnih projekata i nacionalizma.

Za takav rad Dragan Bursać je prije nekoliko dana dobio priznanje Asocijacije naučnika i parlamentaraca njemačkog Bundestaga kao najbolji novinar Jugoistočne Evrope.

Ovu informaciju smatramo za zvanično obavještenje o prijetnji smrću Draganu Bursaću i očekujemo hitnu reakciju UP.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

Eagles

@Najniža sorta, ubice! Samo laju i kefcu kao hijene! To je ruska skola... cujte Lukasenka nocas... OVO POSTIZE SAMO KONTRA EFEKAT I JOS VECI PATRIOTIZAM. BOLJI 1 CRNOGORAC no 10 bilo kojih drugih! Vazda bilo i bice.

hijene

Kakvih sve bolesnika hoda ovom zemljom...Prijetiti novinaru koji svojim poštenim radom ogoljava podlosti ove vlade i nosilaca zla, može samo onaj ko se zlu raduje i koji je proizvod tog zla. Gospodine Bursać, hijene kidišu ali polomiće sopstvene zube u razvaljivanju tuđeg dobra.

Ambasadorke

Paznja na reakciju Judy Reinke i EU. Ako se ne oglase sprema nam se pogrom u vlastitoj zemlji.