19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Beograd izabrao: Joanikije mitropolit crnogorsko primorski SPC, Metodije na čelu Eparhije budimljansko-nikšićke

Autor: Antena M

  • viber

Baka

Znaci zakleo im se da ce sve sto je u njegovoj moci , raditi protiv CG . Rijec ce mu sigurno trajati duze od studija . 11- godina.

džezer

Želja živa!!!!!! Pomračenje uma?????

перун

лоше образован, превртљив, и наравно сујетан

limperhk

odlično da se ugasi ta ispostava SPC MCP, a da mi ojačamo našu CPC. Boljeg kadra za to nisu mogli nać.

Balsa Doclea

Na celu crkve Srbije u CG.. neka s tim imenima ‘crnogorsko-primorska’ koja zele privremeno da koriste da naizgled priznaju postojanje Crne Gore i usput razdvajanja unutar CG. Zivjela nam domovina i use u svoje kljuse

MNE

DRŽAVA CRNA GORA TREBA DA IMA SVOJU PRAVOSLAVNU CRKVU.! TREBA DA SE ZOVE... CRNOGORSKA PRAVOSLAVNA CRKVA SA CRNOGORSKIM PATRIJARHOM.! NEK JE VJEČNA NEZAVISNA , SAMOSTALNA CRNA GORA.!

poducise

@MNE Veće je ima b.aore. zove se CPC to što je DPS umanjio njen znacaj i propao mu je pokusaj odvajanja MCP koja je igasena, ne znaci da to i dalje nije nasa crkva.

KakoJe

Neka vam je sa srecom “braco” izbor posljednjeg srpskog popa za mitropolita na tron Svetog Petra Cetinjskog. Protiv ISTINE više nećete moć, toga ste sve svjesniji. Navijam za to da se sve riješi jednim lijepim dogovorom na kraju. Jbg, nijedna okupacija nije vječno trajala, a ovoj baš ističe rok.

Ranko

@KakoJe Tacno tako, samo, litije su pokazale ko je u pravu. Narod je rekao svoje.

SrdjanR

@Ranko Da, da, poznato je, naš obrazovan narod. Nije mnogo mrda od one Njegoševe: "Pučina je stoka jedna grdna, dobre duše kad joj rebra puču"!

Dado

@Ranko Da litijasu.. ali mi Crnogorci smo sad na potezu.. cuces sto cemo mi vama reci..!! posto ti samo racunas cetnike i litijase za narod.. a u stvari ste jedna ne-kulturna skupina po svim zivotnim segmentima..!!

Podrumar

e neka vam je srećan u pamet se braćo Crnogorci....

CPC DA SE POVRATI CRNOJ GORI

DRŽAVA CRNA GORA TREBA DA IMA ODAVNO SVOJU CRNOGORSKU PRAVOSLAVNU CRKVU KOJA JE POSTOJALA DO 1918.I NASILNO UGASENA PODGORICKOM SKUPŠTINOM!!!!

Licina

Kako li te sad nesto cas prije izabrase?! Otkud tolika zurba sad odjednom?! Shvatite da protiv zakona i ustava Crne Gore necete ni makac PA se Samo vi zanosite i sanjajte o neizvodljivom!! Oteto je prokleto i vi u mantijama bi trbalo to da znate vise od drugih posto ste jedne od najstarijih gerarhij