19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Ukinut Amfilohijev Episkopski savjet, Joanikije bez titule arhiepiskopa cetinjskog

Autor: Antena M

  • viber

Nakon smrti Amfilohija!!!!!

DA LI ĆE OVO PRIHVATITI VLASTI U CRNOJ GORI PA I POKOJNI AMFILOHIJE RADOVIĆ JE POŠTOVAO DRŽAVU CRNU GORU I SVECA TAJNOVIDCA SVETOG PETRA CETINJSKOG A ONI GA POTIRU OVO POTIRANJE NESMIJE CRNA GORA DOZVOLITI KAO NI VLASTI U DRŽAVI NE POTIRITE ONO STO IMATE U SVOJOJ ZEMLJI OD BOGA DATO!!!!!!!

JF

I sto je pisac htio da kaze? Ja nemam pojma o ovim stvarima,da li sam dobro shvatio? Vrsice se ciscenje svega onoga sto je Djedo stvarao godinama. Znaci li to da svi Djedovi sledbenici ce se skloniti, i njegov lik i djelo minimizirati? I ovaj novi je totalni sluga Beograda i Vucica. A srbijanci u CG mogu samo da gledaju i sviraju u frulu. Ako sam pogresio u analizi izvinjavam se.

europeac

@JF Ma nisi pogriješio. Šta su LITIJAŠI tražili, evo dobijaju. Svako pametan je znao da će se ovo desiti. Ali kad Krivi potpiše ugovor (O NE NAPADANJU) možemo očekivati VELIKO FINALE SPC i Naše Crne Gore sa Krivim na čelu, naravno u saradnji sa DF-om, Demokratima Bečićevim + URA.

Orlov krš

Kako će tzv vjerni narod reagovati na brisanje i ponižavanje Đedovog nasljeđa!? Oće li bez pogovora prihvatiti konvertita Joanikija,koji će za račun Srbije da stoluje na Cetinju!? Crnogorci se sigurno neće nikada pomiriti sa velikosrpskom okupacijom!

Ljiljana

SRAMNO Micovicu!!!! SRAMNO Krivokapicu!!!! SRAMNO Becicu!!!! SRAMNO vam je sve pa evo i ovo!!!! Pa evo vasim jezikom: "Bog sve vidi i sve cijeni po zasluzi". Cekajte svoju "zaslugu". Gledacemo vas. A mi cemo kao i sto smo. U borbu za nasu Crnu Goru, casnu, ponosnu i pradjedovsku.

MarkoizNK

@Ljiljana... Svi smo se smijali i proglašavali pok. Amfilohija besjede kako prijetnje . Sad svi shvaćamo da je bio u pravu rekavši, ZABORAVIT ĆETE MENE ŠTO VAS ČEKA SA JOANIKIJE I DŽOMIĆEM KAD JA POĐEM.

Cetinjani

Cetinjani će opet dozvolit da srspki sluga stoluje u njihovom gradu. Kao što je bio Amfilohije. Sad još ispada da je Amfilohije bio pozitivna ličnost.

perfidno

@Cetinjani , ne, Amfilohije je znao da je Arhiepiskop Cetinjski prava titula poglavara Crnogorske pravoslavne crkve, i njegov cilj je bio da izbriše istinu i ustoliči Srpsku crkvu na tron Crnogorske crkve. Htio je nekako da ponese bijelu kamilavku Svetoga Petra Cetinjskoga...

sramno

@Cetinjani Zašto prozivate isključivo Cetinjane, a đe smo svi mi. Crnogorci? To je hram Crnogoraca, od samog Boga dat da mu se odatle obraćamo i tražimo njegov blagoslov. Cetinjski manastir je Crnogorski i VLASNIŠTVO NAŠE PRIJESTONICE CETINJA! Je li ovo naša zemlja ili srbijanska prćija?!

Arhitekta

@sramno Od kad su manastiri vlasnistvo opstina? Jesi krshten ti, uopĆe, u Kristu?

Darko

@sramno pa koliko vidim ovo drugo ti je blize istini NA-ZALOST.. nas PREDSJEDNIK jos uvijek spava zimskim snom.. ali i svi mi sa njim.. zato cetnici ovo rade sto rade..

europeac

@Cetinjani Neka mi niko ne zamjeri, nisam Đeda volio, nije bolji ni Joanikije. Dovoljno sam star 70 g. sjećam 90 ih godina na prostoru bivše Juge i silnih snimaka i izjava, tako da nisam optimista da će novi "ŠEF" SPC biti išta bolji. More bit da nam uvedu ličnu kartu na ulazu u crkvu, ko si šta si.

daka

E sad treba neki novi Savo Fatic da im kaze da oni nisu vise ni Srbi,nego Srbijanci. Niko ne cijeni izdajnike,pa ni oni za ciji racun to cine.

Gorka istina za Crnu Goru

Bog sve vidi kako su "djeda" izdali njegovi sljedbenici on je koliko toliko čuvao obraz Crnoj Gori i poštovala se Crnogorska Mitropolija a sad kad je umro vide li ovo svi koji su dan i noć išli na litije??? Po ovome Crna Gora je samo jedna provincija Srbije moramo pogledati istinu u oči!

europeac

@Gorka istina za Crnu Goru/ Ja VAS ništa ne razumijem. Ovo ste tražili na litijama godinu dana i šta sad. Trebaju nove litije da Srbija odustake od nove okupacije. Pa ljudi (ĆITAJ SRBLJANI) zar ovo niste tražili i sad kad ste dobili ne dopada vam se. E ne može PARE I JARE. U pamet je kasno za vas.