14 °

max 24 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bratić: Direktori koji su bilježili krstić DPS krstić SDP bolje da sami daju ostavke, partijska knjižica neće biti smetnja za nove direktore

Autor: Antena M

  • viber

Zoran

Ko će govoriti što je sveto a što nije Bratićka i Milačić što je njima sveto? oni kojima su sluge .

Legenda

Ti da pričaš nekom četnikuljo.Ti ne radiš ni po zakonu ni po ničemu.Ti radiš po ravnogorskog četničkom zakonu.Hajde bre muči se otale.Iđikod Vučića.Naći će ti mjesto kod Brnabićke.Možda se njoj svidiš

chiepazzo

Reče žena četnik i osta živa. E ne nego će strecat od tebe, ne bilo ih ako ne mogu spavati od tebe četnikušo.

Đoko Orlandić

Kada već ova pominje spvanje, jedino ko ne može "mirno da spava" je Crna Gora. Naime, dok ovakva nepismena i intelektualno ograničena čobanica iz Hercegovine nastupa prema CG kao okupacioni general. I to četničko-fašistički. Nema toga Crnogorca koji bi ovoj povjerio i one iz štale da obrazuje.

Čćč

Znači direktori ne mogu biti Albanci,Bošnjaci i Crnogorci ? Možda nadju nekog poslušnika i onda će to da objave u javnost i da kažu da nije jednonacionalna struktura direktora !

Andjela

Naporno je gledati jos napornije sliusati! Govor tijela grimase i mahanje rukama ne koriste normalene osobe! Retorika tuc, muc ,zemljo otvori se koji resor ona predstavlja!

Ljiljana

Roditelji koji ste ovu kliku, litijanjem i klanjanjem, obezbijedili svojoj djeci - spavate li mirno? Ovo ste izabrali za buducnost svoje djece...

SVI OTPOR OVOME

@Ljiljana roditelji ne smiju zbog obrazovanja djece svih vjera da prihvate ovo jer bi obrazovanje djece otišlo u nepovratno SRBIJANSKO obrazovanje,roditelji i djeca i prosvetarima da ovo ne dozvole moraju dati OTPOR!!!

Hungarus

Pitanje svih pitanja je po kom osnovu je Vesna Bratić primljena u crnogorsko državljanstvo i ko je za to kriv tj. odgovoran.

Branka

@Hungarus Ja to stalno pitam. Ali niti jedan novinar se nije potrudio da to istraži i objavi. Iz bivše vlade svi ćute kao zaliveni. A svi su "zgroženi" što žena četnik radi. Povraća mi se od tolikog licemerja, poltronstva i servilnosti. Pa doveli su je, dali joj državljanstvo, diplome, posao, sve!

Orlov krš

@Branka Iz bivše vlade ćute jer su u dobrom dijelu doprinijeli ovom sunovratu Crne Gore. Koliko je samo onih koji su litijali, a bili u vezi sa bivšom vlašću i uživali beneficije,a sada kopaju jamu Crnoj Gori. Za prave patriote se nije marilo,a bojim se da su i danas na udaru i od jednih i drugih!

Branka

@Orlov krš Svaka riječ na mjestu. Zato i pišem sve ovo. Zato što se niko od njih ne śeća da ih je bivša vlast dovela, uzgajala i dozvolila da se ovo desi. Bivša vlast je dobila što je zaslužila ali Crna Gora i pravi, odani patriote nijesu zaslužili što su dobili. A vrijeme je za buđenje iz letargije

Orlov krš

@Branka Ima nas koji se sjećamo svega što se dešavalo zadnjih 30 godina,i očajni smo što se gotovo ništa nije uradilo na jačanju temelja crnogorske države,već se prije svega mislilo o partijskim i ličnim interesima!Moramo se probuditi,zadnja je ura!

vjerovatno

@Hungarus Bila je član jedne od ove dvije partije: SDP ili DPS. Pošto je pitanje postavila Draginja kojoj su dostupni podaci iz SDP, vjerovatnije je da je bila član SDP čiji je ministar koji potpisuje državljanstvo tada bio Brajović.

Mara

A ako su strikeri mjesto krstica? Onada ne vazi? Hahaaha zone sumraka haha