19 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ideolog s greškom

Autor: Antena M

  • viber

Milena

Odlican tekst,razoblicava ljude koji zele da budu ljudi za sva vremena i misle da se to ne vidi,da su mudri,a u sustini to su latentne stetocine .

JF

Od silnih analiza i optuzivanja ko je bio u pravu ko nije,vrtimo se u krug a vreme tik,tak,tik tak prolazi. Svi ste vi u pravu, i svi vi nista u pravu. Da je baba imala onu stvar bila bi djed, na to mi lici sve ovo. Jednu stvar su me Svedjani naucili, ne kukaj za proslim, ne znas sta buducnost donosi, fokus sad u sadasnjost! POCNITE da predlazete konstruktivna RESENJA, dosta je filozofiranja. Moje postovanje.

Verem

@JFcijrnjeni profesor i te kako zna sta dolazi, ili sta moze doci, zato o ovome i prica. Nama prica. I tebi prica, zato, jos jednom procitaj njegov tekst.

JF

Cijenjeni Verem a sto to dolazi i moze doci?

Misko

Da bi bilo kakvog pomaka naprijed moraju se utvrditi razlozi ovakvog sunovrata crnogorskog naciona i inditeta,jer moraju se ukloniti uzroci da bi krenuli naprijed.Treba utvrditi uzroke i razloge za ovih 15 godina i sa novim i mladjim intelektualcima cinjeti sve za jacanje crnogorskog identiteta,jer u protivnom nestadosmo!

jovan J.

Bravo gospodine Nikčeviću. Prethodna vlast gospodina Đukanovića okupljala je oko sebe male ljude, poltrone, ljigavce, kojima je Crna Gora bila usputna stanica za ličnu korist. Andrijašević je jedan od njih.

Željko V. Jovanović

Svaka Vam čast profesore Nikčeviću. Malo ste mu ga rekli, ali konačno da neko javno izjavi istinu o Andrijaševiću. Svuda ga ima, da danas postoji AFŽ oni bi mu bio u Upravnom odboru.

zordan

Izvanredno ! Razoblicavanje lika i djela Z. Andrijasevica , koji nas je svo ovo vrijeme zamajavao

Misko

Da sve tacno navedeno u tekstu,nikada mi nije bilo jasno zasto posebno dva ideologa ka Vukcevic i Andrijasevic hoce da razvodne i obesmisle crnogorski identitet i stvaranja nemoci prema srpskim naletima i urusavanjem crnogorskog identiteta.A tu je i njihov sponzor koji je vedrio i oblacio od 90-ih do danasnjih dana,a koji nije jos uvidio greske da je glavni krivac za danasnje stanje u drzavi!

HAOS

Sjajan tekst! Odgovornost za ovo ružno nadrealno stanje u CG je na DPS-u...iako nema snažne opozicije bez DPS, vrijeme bi bilo da se potrošeni likovi poput Andrijaševića, koji su svojim neradom i komfornošću, doprinijeli sunovratu CG identiteta i CG države, povuku zauvijek iz javnosti....

čudno

Članak nije napisan da se komentariše tekst Andrijaševića nego da se on diskredituje. Očigledno da Nikčevič ima nešto protiv Andrijaševića, pomalo lično. Piše da je on pisao i upozoravao a Andrijašević je predsjednik nekog odbora u kom Nikčevića nema. Čudno da je AntenaM ovo objavila.

LjuboRadovićRijeka

Krajnje je vrijeme da se prvaci, mladi ljudi, intelektualci, stave na čelo kolone građana Crne Gore koji žive i slave nezavisnu Crnu Goru svih njenih građana i demokratskim putem je oslobode od nesreće koja je zadesila.

Ljiljana

Konacno profesor Nikcevic! Cekam sa nestrpljenjem da se oglasite. Svaka rijec je vise nego dobronamjerna i vise nwgo tacna.

Marina

Sve i da je tako,poslednje sto nam treba je međusobno carkanje i optuzbe koje samo mogu rezultirati “utukom na utuk” u nedogled a samim tim i gubljenjem vremena oko sada beznacajnih i neproduktivnih svađa intelektualne CG!Uostalom,”poslije bitke svi generali su pametni”!Sada nam treba zajednistvo!!!

Ljiljana

@Marina Tu ste APSOLUTNO u pravu. Dijelim Vase misljenje. Sada je zajednistvo potrebnije nego ikada. Na tome valja raditi.