15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Moj divni narode

Autor: Antena M

  • viber

Feđa Perović

"Moj divni narode" ha ha ha. Svaka čast gospođi Selhanović. Uvijek aktuelna na poseban način, dokumentima, činjenicama i istinom.

rade

@Feđa Perović BRAVO GOSPODJO SELHANOVIC,!!!

Roksana

Da nije premijerej prepisao što iz ovih pisama pošto i ono njegovo pismo od prije neki dan podsjeća umnogome na ova iz 43, godine? Ljudi, nije nam se čuditi što smo "preskočili" našu istoriju, ovo svetosavsko čudevenije pobrisalo bi i Sinajsku goru, nekmoli nas, šaku, istina, termopilskih junaka.

Roksana

Jadranka draga, da nije Vas i gospodina Marjana Miljića (i malog broja pojedinaca) ne bismo znali ni da imamo Istorijski institut, riznicu upokojenih činjenica koje smo morali znati. Tek sad vidimo kako je SPC crkva manipulisala narodom 1943. taman kao i danas. Ista slika, navalentna prepredenost!

Roksana

@Roksana, Ups! SPC "crkva"? Da ispravim grešku...i semiotički. Ljuta sam na svoju generaciju jer nijesmo imali ni sluha ni petlje da dotaknemo stvarni život činjenica. Znam, nemam pravo - sve u koš! Ali, malo smo toga studiozno uradili. Podržimo ljude s petljom koji nas bude da ne umremo u nedos.snu

noviput

Ako čovjek brzo čita ima najprije jak osjećaj da to pozivaju u rodoljubnu borbu protiv okupatora kao što bi to stari Crnogorci činili. Ako su usput i protiv komunista ništa strašno.