Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić: Podrška DPS jedna od alternativa za budućnost. Abazović tražio da ne potpišem Temeljni ugovor. Pripremali mi hapšenje kao veleizdajniku!

Autor: Antena M


Podrumar

ajde? jos bi trebalo da nam Beograd i Svece definiše

Feđa Perović

U sl.listu br. 51 objavljen spisak članova Savjeta za zaštitu djece, utvrđen 3 juna. I u njemu Leposavić. I ko je ovđe lud.

montenegrina

Temeljni ugovor ne smije biti potpisan,ukoliko predvidja prenos imovinskih prava nad nasim manastirima i crkvama na SPC,odnosno,na Srbiju.SPC moze imati samo pravo koriscenja,sve drugo je kradja i ko to potpise ,saucesnik je u tom kriminalnom djelu.Drugo,prokletstvo je uraditi tako nesto,cuvajte se bozje kazne,vjernice!!

Jack Hustlle

@montenegrina Ugovor je nebitan ,treba mislit o očuvanju nacije i života.Svaka Crnogorska Vlada će ga poništit kao ništavan kad prođe ovo što ne je snašlo.

Branka

Na mnogaje laži, tradicionalno servski i svetosavski. Pi!

Čćč

Dje je ovaj čovjek završavao škole kada ovako lupa ?

Nera

@Čćč Ne lupa on ni malo,nego je ovo mnogo opasan čovjek što ćemo vrlo brzo i osjetiti. Ovako je uvijek izgledao uvod u diktaturu.

Marina

@Nera Iako stoji sve ono sto mu se pripisuje a zbog cega ga se stidimo, ovakvi su veoma opasni bas zato sto ih niko ne uzima ozbiljno i ne bavi se njima misleci da ce lako sa njima i da ne mogu biti prijetnja a onda samo jednoga dana osvanu u diktaturi.Pokazao je on pravo lice vec nekoliko puta !!

Jack Hustlle

@Nera Opasan je jer mu vi dajete na važnosti i povećavate ga sa ovakvim komentarima kao da vas je strah. On je odličan za saradnju,okreće se kako puva vjetar. Da su svi ovakvi sigurna bi država bila 100%!

Nnmk

@Čćč Kažu da je završio Naponsku školu u Nikšiću ,koja je bila samo bolja od Škole učeniku u privredi ( zanatlije). Vidi se da mu je opšte znanje vrlo skromno.

Marina

@Čćč U “Zeljezari”!!! Vecernju radnicku srednju skolu !!! Kakvi li su tek oni kojima je on bio profesor!!!

haker

31.5.2021. Demokrate i Aleksa Becic tvrde da ne znaju sadrzaj Temeljnog ugovora, dok Zdravko Krivokapic veceras kaze da je sa istim upoznao kolegu Aleksu Becica! Odgovorno tvrdim da je najgora partija u CG tzv "Mir je nasa nacija, Aleksa Becic", covjek koji svoj stav mijenja i manipulise narodom kako srpskim tako i crnogorskim. U PAMET SE BRACO CRNOGORCI!!!

Marina

@haker “Mir je nasa nacija” je koalicija stranaka u kojoj je “Demokrate CG “najbrojnija. Ali potpuno sam saglasna sa tvojom konstatacijom da su Bečic i njegova stranka najgora stranka u CG zato sto su sve suprotno od onoga cime se predstavljaju zato i najopasniji za drzavu !!!

Jack Hustlle

@Marina Isto ka DPS do 1997 (oktobar) kad su bili za sve i za svakog,a najviše za svoj dzep.Aleksa će doć na naše samo ga trebamo fino prihvatit i posavjetovat.Radi se sa onim što imaš.Od nervoze nema ništa.

ND

Neće nam tuđa crkva određivati kako ćemo slaviti svoje svetitelje koje je ona orisvojila. Ali njihovog sigurno slaviti nećemo.