16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

MCP i Eparhija budimljansko-nikšićka se registrovale u Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • viber

europeac

Može li neko da nam malo to pojasni. Kako odjednom da se registruju. Do jučer nisu htjeli ni po koju cijenu, a ni za živu glavu. Meni tu nešto ne miriše kako treba "previše lako". NEKA NAM JE VJEČNA CRNA GORA

Ccc

Sta li ce vam sad prepisat na brzinu,u katastar?

MNE NK

Smiješna družina ! Nijesu oni ništa krivi !

CG1

Džaba vam radovanje sektaši. Nećemo se umirit dok ne vratimo NAŠE, CRNOGORSKE SVETINJE koje pokušavate da nam otmete. SMRT FAŠIZMU! VJEČNA JE CRNA GORA!

Odgovor

@CG1 NIKAD NEĆEMO BITI MIRNI DOK NE POVRATIMO SVE NAŠE CRKVE I MANASTIRE!!! OCEMO NAŠE NA NAŠOJ TERITORIJI CRNE GORE TUDJE NE ALI NEMAMO MIRA U DUŠI ZBOG OVE STRAŠNE NEPRAVDE PREMA CRNOGORSKOM NARODU! DA JE VJEČNA CRNA GORA,DOĆI ĆE I NAŠIH 5 MINUTA ZA ISPRAVKU OVE NEMILOSRDNE NEPRAVDE!!!

Dule

Podnijeli su prijavu za upis u evidenciju. Evidencija i registracija nije isto. Dakle, nijesu se registrovali.

Branka

@Dule Tačno. A osnov za upis je to što su "vjekovima tradicionalna crkva u Crnoj Gori". Time je sve rečeno. Znači CPC nikad nije postojala u CG i nema nikakvo pravo. To je Vučić osmislio a Leposavić sproveo. A građani su i dalje zbunjeni i začuđeni.

Odgovor

@Branka gradjani nijesu svjesni da su nas prevarili a to nije prvi put u istoriji CG samo otimaju TUDJE a to je sve CRNOGORSKO JASNO KO NA DLANU I MANIPULISATI SU CPC KAO STO SU I U PROŠLOSTI RADILI!!! BRUKA!!!

Jack Hustlle

@Branka Ako nas bilo kakva crkva može ugrozit kao naciju i državu onda nas ne bilo! Eto tako.

Misko

Ma okupatorskoj crkvi zvanoj SPC ne treba nista vjerovati,pokazite dokument crno na bijelo.Ako je to istina evo nove crkve u Crnoj Gori tek fresko osnovanoj i najmladjoj u nezavisnoj drzavi.........hahahahaha........ughhhhhh.........

nestanak

e je li vam sad jasno kako se to radi?vise nema CPC visex nema CG!leposavic moze na Havaje sa Zdravkom kad potpise!

Hvalio se za popove

Kako se Dzomic prije parlamentarnih izbora 30.avgusta hvalio da je uveo u Crnu Goru preko 3 hiljade popova satrijese našu nadu da se zvanično prizna CPC vjekovno postojeća koju SPC neće da prizna a sad mogu da rade po Crnoj Gori sta god žele jeli ovo naša država pitaju se svi Gradjani CG, užas!!!

Licina

Registovali ili Evidentirali..?! Posto je VELIKA razlika u ta dva pojma. Uostalom sve sto bude nelegalno i nepravilno ce se isto tako i pianistiti jer Vlade prolaze a Gradjani ostaju pa cemo vidjeti na kraju sta ce biti i cija ce se neonati.. Nebrinite Crnogorci, sve demokratski, polako i civilizova