10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Izabran žiri za Trinaestojulsku nagradu i članovi Savjeta RTCG-a

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

@roki Nije Boženi osnovno opredeljenje da glasa za Bećira. Ona glasa sa obije ruke za Dražu, Kalabića, Ratka i ostale ratne zločince.

roki

Tacno Djoko,ali i i ima pricu coveka glava da zaboli. Kad je slusam kad prica pomislim da slusam nekakvog otmenog Britanca a kad se zavrsi glasanje kao da me neko polio hladnom kofom vode

pero

A je li Zoronjićka i Konatar i Božena i ....... glasali za osvjedočenog čpodržavaoca četnika i Draže Mihailovića??????

Branka

@roki Naravno da jeste. Reče da to nije "baš najsrećniji izbor" ali je glasala. Boženu čini srećnom jedino kad napuni takulin. Malčice je srećna i kad javnosti proda šilo za ognjilo ali pare su njena sreća i religija. Uvijek bile i ostale.

CG

zasto opozicija nije dosla u skupstinu i glasala ...tada nr bi imali vecinu za

mr

Ako bih morao da se opredijelim između Božene i Meda, obzirom da i jedno i drugo, jedno pričaju a drugo glasaju, uvijek bih bio na Medovu stranu! On je daleko sofisticiraniji lažov od Božene, čije su laži niske, podle, bezočne.....!!!

VojoS

Nikad mi nece biti jasno da jedna zena koja je imala prilican ugled u Crnoj Gori, naravno mislim na gospodju Jelusic, dozvoli sebi da barem pola Crne Gore o njoj misli sve najgore sto covjek moze o nekome misliti. Njeni motivi prosto su nerazumljivi, da ne gatam sto bi moglo biti u pitanju.

Mina

Bozena je olicenje perfidnosti. I sto je vidljivo, ona uziva u tome.

Ljilja

Novi sastav zirija za Trinaestojulsku nagradu je tuga tuzna. Dje je slikar Rajko Todorovic- Todor da se oglasi? Cujem da je predhodni ziri jos bio u mandatu, i da su ih smijenili bez ikakvog predhodnog razresenja. Ova nova vlast je olicenje bezvlasca.