Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izabran žiri za Trinaestojulsku nagradu i članovi Savjeta RTCG-a

Društvo

Tag Video
Comments 10

Izabran žiri za Trinaestojulsku nagradu i članovi Savjeta RTCG-a

Autor: Antena M

  • Viber

Skupština je usvojila Prijedlog Odluke o imenovanju predsjednika i šest članova žirija za dodjelu Trinaestojulske nagrade.

Za je glasalo 36 članova, protiv je bilo sedam, a pet poslanika je uzdržano.

Skupština je imenovala i  Bećira Vukovića za predsjednika žirija za Trinaestojulsku nagradu, a Dragana Koprivicu, Isidoru Damjanović, Miletu Marka Ivanović, Milenu Burić, Gorana Batrićevića i Miomira Vojinovića, za članove Žirija.

Skupština je imenovala i devet novih članova Savjeta RTCG. Za novi Savjet RTCG glasala su 43 poslanika.

Za člane Savjeta RTCG imenovani su: Bojan Baća (prijedlog Univerziteteta Crne Gore), Žarko Mirković (prijedlog CANU-a), Naod Zorić (prijedlog nacionalnih ustanova kulture i NVO), Filip Lazović (prijedlog Unije poslodavaca), Veselin Drljević (prijedlozi NVO iz oblasti medija), Milica Špajak, Amina Murić, (prijedlozi NVO), Marijana Camović Veličković (prijedlog Unije slobodnih sindikata) i Predrag Marsenić (prijedlog Crnogorskog olimpijskog komiteta).

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Ljilja

Novi sastav zirija za Trinaestojulsku nagradu je tuga tuzna. Dje je slikar Rajko Todorovic- Todor da se oglasi? Cujem da je predhodni ziri jos bio u mandatu, i da su ih smijenili bez ikakvog predhodnog razresenja. Ova nova vlast je olicenje bezvlasca.

Mina

Bozena je olicenje perfidnosti. I sto je vidljivo, ona uziva u tome.

VojoS

Nikad mi nece biti jasno da jedna zena koja je imala prilican ugled u Crnoj Gori, naravno mislim na gospodju Jelusic, dozvoli sebi da barem pola Crne Gore o njoj misli sve najgore sto covjek moze o nekome misliti. Njeni motivi prosto su nerazumljivi, da ne gatam sto bi moglo biti u pitanju.