22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

22° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

O genocidu bez ali...

Autor: Antena M

  • viber

Mina

Odlična analiza, jos bolji zajključci. Bravo Aco. Zivio FCJK. Da je vjecna......

Svaka čast!

Da je - otkad su počele litije - bivša vlast čitala tekstove prof. Radomana umjesto što se oslanjala na prognoze Živka Andrijaševića i sličnih tompus analitičara, ne bi CG pala 30. avgusta. Živio, Radomane!

Branka

Bravo Radomane. "Genocid je počinio manji broj Srba, uz podršku velikog broja Srba, u ime svih Srba". Savršen opis. Negacija genocida je priprema za novi genocid.Zapišavanje spomenika narodnom heroju u gradu đe je četnik gradonačelnik je početak genocida i etničkog čišćenja Crne Gore, u ime Sv. Save

Senad

@Branka Za Hitlera je 1933. glasalo 45 miliona Nijemaca i ogromna većina ga je podržavala u ratnim pohodima.Postavlja se logično pitanje:Da li je postojala KOKEKTIVNA odgovornost Nijemaca ?Logičan odgovor je POSTOJALA JE...Isti odgovor se može dobiti kada su u pitanju Milošević i Srbi...

Branka

@Senad Adekvatna paralela. Srbi sami kažu "svi smo mi Ratko Mladić" ili neki drugi osuđeni ratni zločinac i onda urliču kako im neko sa strane nameće kolektivnu odgovornost.

MONTENEGRO

Teško je vrijeme, fašizam na svakom koraku (najgore što isijava iz vladajuće većine), razulareni popovi tuđinske i okupatorske crkve (bolje reći sekte zvane SPC) vode glavnu riječ u Vladi CG..... Ali, sve ovo zlo će brzo proći i ponovo će zvijezda slobode zasijati cijelom Crnom Gorom! SMRT FAŠIZMU!

Senad

Pisao sam Ervinu Ibrahimoviću da Rezolucija o Srebrenici ne smije pretrpjeti nikakvu promjenu u predloženom tekstu i da nikakvi amandmani tipa ALI ne mogu biti prihvaćeni po cijenu da ta Rezolucija NIKAD ne bude usvojena u Skupštini Crne Gore...Ili KAKO TREBA ili NIKAKO..

Marina

Sviđa mi se sto SPC zovete Crkva Srbije jer je ogromna razlika u znacenju ! Ako je tako zove Vaseljenski patrijarh (u cestitki patrijarhu Porfiriju) valjda to znaci da se tako zvanicno i zove ! Valjda on zna pod kojim je imenom ta crkva priznata !

Senad

@Marina Najznačajnija STAVKA u velikosrpskom LUDILU je isticati UVIJEK za SVE i SVAŠTA prefiks "SRPSKI"..Npr u Bosni Predsjredavajući predsjedništva Dodik Ikonodavac nije TO nego "SRPSKI" član i Predsjedavajuči predsjedništva.To je DIREKTIVA koja se UPORNO forsira u svim segmentima "srpskog sveta".

Senad

U prethodnom tekstu pogriješio sam u tipkanju pa sam umjesto KOLEKTIVNA napisao KOKEKTIVNA odgovornost Nijemaca...U suštini nisam pogriješio jer je 45 miliona Nijemaca upravo KOKE(K)TIRALA sa Hitlerom.