14 °

max 23 ° / min 14 °

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

20° / 14°

Srijeda

15.05.

20° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Dodik: Poslanici Crne Gore koji su glasali za Rezoluciju – nepoželjni

Autor: Antena M

  • viber

Onogošt

Neznam imali ovaj čovjek prst obraza.Prvi je javno pozdravio odluku Međunarodnog suda i priznao genocid Ovakvi se nemogu ni zastiđeti.Na laži postoji i opstaje.

Kako bi u Nikšiću??????

Dodjose mnogobrojni iz Republike Srpske i Srbije u NIKŠIĆ ANTIFAŠISTIČKI kad su bili izbori i taj narod srpski dobi nove lične karte da izglasaju Srpske partije i uništiše NAS LIJEPI NIKŠIĆ SA ČETNICIMA ALI ĆEMO IĆI DO OSLOBOĐENJA NK KOJI NA SRAMAN NAČIN BI PREVAREN ISTORIJA ĆE DA PAMTI!!!!

Čćč

Sada očekujem da i ovi iz CG javno kažu da je Dodik nepoželjan u Crnoj Gori !

Kako smo mi patili u Nk

Nikad nećemo zaboraviti kako su mjesecima po našem rodnom Nikšiću krdtarili ljudi iz Repul.Srp.i Srbije i dogovarali se kako što više prevare da bude na NK izborima i tako preko sverca ličnih karti unište nas ANTIFASIZAM koji se poslije ratova baštini jer mnogi poginuse od fašista četnika!!!!!

europeac

Pa gsp. Dodik vi ste davno priznali da je u Srebrenici urađen genocid. Mi Crna Gora prihvatismo mnogo mekšu rezoluciju od onu koju ste vi usvojili. Prvi ste je usvojili u regionu sa vama gospodine Dodik na političkom čelu.

JF

Redakcijo puste video gdje on licno govori da se u Srebrenici desio genocid! Isto tako gdje Vucic govori 1 mrtav srbin 100 mrtvih muslimana. Dokle cemo da trpimo da nas ovako non stop vrijedjaju, a mi kulturni! Ili takve stvari su tabu za nas, je smo mala drzava.

Andjela

Sam si govorili da je bez dilemma ucinjen genocid a sada negiras samog sebe! Kako Vucic svira ti igras!

Đoko Orlandić

A ko će da ide u tu azijatsku zabit.

Ljiljana

A sto? Da ti nije od baba ostala RS pa mozes da odredjujes ko je pozeljan a ko ne? Ne lupaj Milorade, i ovako si samo za sprdnju. I eventualno da nosis skute svome gazdi. Ako to on naredi, naravno.