17 °

max 17 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

17° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Ponosni što nijesmo dozvolili da se nakon promjene vlasti opstanak države dovede u pitanje

Autor: Antena M

  • viber

JF

Srdacne cestitke. Resetovati se negativno i lose iz proslog perioda, i samo naprijed.

DV

Svako dobro vam zelim u daljem radu i da to bude mnogo ozbiljniji rad na ciscenju opasnog tumora koji je zahvatio veci dio CG i koji prijeti njenom unistenju.Pokazite u svom daljem radu da ste spremni da se obracunate sa opasnom bolescu CG drzave..i da ne bude po onoj"snaha donijela snaha ponijela

mira

Za evropsku i stabilnu Crnu Goru. Zbog onih kojih više nema i onih koji će se tek roditi. Nek je vječna Crna Gora!!!

KAMEN CRNOGORSKI

Nije lako Predsjedniku CG unutrašnji +spoljašnji neprijatelji i njegova uporna borba da kaze Evropu i Svijetu sta se sve dešava po CG kakve on ima probleme sa pojedincima iz Nove Vlade koliko fašizma i klerofasizma nakon 30.avgus.poslije izbora koliko REVANSIZMA koliko stručnog kadra dobi otkaze!!!

Sa Vama do Antifazisma u CG

Nadamo se u vas sa nama GRADJANIMA da povratimo Antifašističku Crnu Goru!!!

Orao poletio

Sa vama idemo do ulaska Crne Gore u EU!!!!

Onogošt

Iskrene čestitke za jubilej.Sreća je da postojite( i pored svih grešaka) i da sa ostalim patriotama sačuvate Crnu Goru.Veliki je pritisak na nju od srpskog sveta I četničke ideologije.Izdržaće ona, izdržala je i gore i opasnije.Neka je vječna naša voljena i jedina Crna Gora.

Ljiljana

Zivi i sretni bili na dobrobit gradjanske Crne Gore i svakog ko zivi u njoj. A da se lako danas nositi sa ovim cudima koji su na vlasti - nije. Uspjese za ovo malo vremena da obesmisle i obrukaju gotovo sve sto je za 30 godina izgradjeno i uradjeno.

Orwel

Sada bi najbolji potez bio da DPS ukloni iz javnog angažmana svoje članove koji su u javnosti prepoznati kao učesnici u korupcionaškim aferama. To je bolan rez, ali bez toga se ne može u Evropu.

SVETIONIK

Lijepo reče Predsjednik težak period poslije Parlamentarn.izbora velika borba DPS a za opstanak Evropske CG u otežanim uslovima od Nove vlasti koja se vratila u mrak prošlosti teokratije i klerofasizma a najveći bol je bio od susjeda koji su željeli da da izvrše okupaciju CG i otmu sve cuvano!

CG1

Srećan jubilej, sad još snažniji i jači otpor fašističkoj najezdi u našoj CG. Petokolonaši ne miruju, neki otvoreno, neki preobučeni u ruho " demokratije".

Neprijatelji su svuda po CG

Predsjedniče OPREZ!!! Svuda po Crnoj Gori ima dosta javnih ali i skrivenih neprijatelja CrneGore koji žele na podmukli način da urusavaju sve Crnogorsko i preko Obrazovanja i preko medija i tajno sastajanje po kućama da bi rovarili protiv svega što ste godinama čuvali a to je ČAST I OBRAZ CRNE GORE!

Orlov krš

Mislim da se prećeruje sa ovim ,,pozdravima i čestitkama'',jer Crnu Goru mogu spasiti i unaprijediti prije svega njeni patriotski nastrojeni građani,a nikako jedna partija! Potreban je konsenzus svih suverenističkih djelova društva,a i malo više kritičkog promišljanja i objektivnosti!

Odgovor

@Orlov krš MOGU JE SPASITI PATRIOTSKE SNAGE TAČNO!!! ALI DA PREDSJEDNIK UPORNO ŽELI POVRATITI CG U NORMALU PUTUJUĆI PO EVROPI NA RELEVANTNE ADRESE DA OBJASNI KAKVU VLADU IMAMO OD ČETNIKA DŽABA TI PATRIOTE MILO DJ SU VRATA SVUD OTVORENA ZA POMOĆ CG I ZATO HVALA MILU DJ NA NE UMORNU BORBU ZA GRADJANSK