11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vučić: Ne miješa se Srbija u unutrašnju politiku Crne Gore već obrnuto

Izvor: Beta

Autor: Antena M

  • viber

Ancy

Plačljivko, Plav, Gusinje i Boka Kotorska nijesu nezavisni već su dio Crne Gore i ne treba im priznavanje. Kosovo je nezavisna, medjunarodno priznata DRŽAVA!

Onogošt

Mješate se Vučiću,I to svakodnevno.Ali to izaziva samo kontra efekat kod građana Crne Gore i rezultati su vam poražavajući.Mi imamo jednu, jedinu našu državu,a vi samo zdravo bili,neinteresujete nas.Ruke dalje od Crne Gore.A što se tiče Kosova davno ste ga priznali,dzaba zavaravanje.

serdar joko

Znamo mi pomalo i pamtiti. Vaša zahvalnost za Mojkovačku pogibiju, kad smo vam krvlju branili sramnu bježaniju nikada nećemo zaboraviti. Vratili ste se iz Soluna, kao sa ljetovanja da bi nas pokorili, kao zahvalnost. I Boga ste ubili u nama. To ne rade braća!

Cile

@serdar joko Decenijama dolazite u Srbiju da se obrazujete, lečite, radite i živite. Idite kod "braće" u Tiranu i Sarajevo, jer tamo vam je mesto.

Vuko

@Cile Ja ne dolazim u Srbiju a mole me rodjaci da dodjem evo vec dvadeset i kusur godina a moj djed je oslobodio Beograd od njemaca .To kako obrazujete crnogorce najbolje govori da mrze Crnu Goru kad se vrate iz Srbije.

Anonimous

Ti si sada neki tamo premijer, a ubrzo će biti obrnuto.

Marko

Hahahahahahaha, kakav je ovo penal a dan kad bude pao ima da ga njegovi zivoga iziju...

Tek tako

Kakvo takmicenje ko je imao vise partizana a jedni i drugi sve vise proteziraju ekipu koja je ba na strani fašizma.

@@@@

TAKO JE!!!KRENULI CRNOGORCI DA PRAVE CRNOGORSKI SVET

čitalac

Staro pravilo u međunarodnim odnosima je da morate imati atomsku bombu ako želite da vas uvažavaju :) Treba da vidimo sa prijateljima iz Azerbejdžana da nam negdje po bivšim sovjetskim republikama nabave jednu.

Jack Hustlle

@čitalac On je samo za marićeve emisije i reality programe.Evo recimo da idu na sučeljavanje kandidata on i Kristijan kladim se na Golubovića da će pametnije i razumnije pričat.

Vanja

Rece covjek koji je izjavio da ce Srbija izvoziti u Kinu svinjske papke a zauzvrat dobiti letece automobile. Ovog lika ne treba slusati, samo gledati sta radi, sve sto govori su ciste lazi.

Kemo

On i njegova sad se moze reci privatna Crkva su uzrok gotovo svih problema problem je sto se sa njim nemoze ni pregovarat