7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Hajdana Huter o izjavi Premijera: Nije bilo upada u Manastir, ušli smo sa papirom u ruci i doživjeli uvrede i kletve popova!

Autor: Antena M

  • viber

JF

Zasto jedan nortoni vjernik koji je uz to premijer laze cijelu naciju u oci. Zar to nije grijeh?

ciko

@JF nit je on vjernik nit je posten, jer kad god nesto kaze uvjek ima neka laz, neka izvrnuta istina,nesto nastrano i nenormalno(sto ne pomjeri njegovom vjerom ove njegove koalicione neistomisljenike) i nemoralno

Hunter6

@JF "Cilj opravdava sredstvo". Crkva je "vera" su samo orudje za mqzanje ociju narodu.

europeac

Pa Krivog tako obavještavaju njegovi pouzdani sateliti, a on im vjeruje do daske i ispada to što ispada.

Boka

I vi kazete Krivokapicu da ste vjernik a obmanjujete javnost. Ako ste vi najbolji medju njima kakvi li su ostali... Ovo je bruka i sramota da se sluzite neistinama i da pokusavate vas poraz da prikrijete lazima, ucite od Vucica ocigledno, pi...

Onogošt

Nije hrišćanski govoriti neistinu I zavađati narod.Dvoje Cetinjana to da doživi u Cetinjskom manastiru od srpskih popova.Da li je ovo popovska okupacija C.Gore.Dosta je više prećerali su svaku mjeru.A kletve im se debelo vraćaju.

saci

Ako su vijernici sta ce im onaj sulundar za rostilj, sto se vidi na snimku. ako su svestenici?? koji nisu!!! trebali bi da se ponasaju kao isus, a ne da se modernizuju jos malo pa ce i centralno da uvedu jer klime su vec instalirali. I ovakve vi bazivate svestenicima, sta reci osim "ZALOSNO".

Hunter6

Svaka interakcija sa okupatorskom crkvom i njenim vojnicima mora biti snimljena da bi se zastitili Crnogorci od lazi i manipulacije koje Velikosrbi koriste za politicku borbu kao nesto sasvim normalno i prirodno. Zapamtite "Cilj opravdava sredstvo" i to svaki dan potvrdjuju i zato nemajte iluzija.