11 °

max 21 ° / min 11 °

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Transformers Aleksa, branič vrijednosti u koje ne vjeruje

Autor: Antena M

  • viber

Baba

Tačno! Razlog zbog kojega izostaje empatija bilo kojeg normalnog čovjeka prema onome što trpi vladajuća TROJKA!? (kako to strašno zvuči) je u njihovoj neskrivenoj opijenosti vlašću koju koriste radi obračuna sa sopstvenim kompleksima. Teško njima kada se probude.

Jack Hustlle

Tako se piše Uredniče,beskompromisno istinito! Neko dobije izbore na ćetničkoj politici i preuzima kurs DPS-a (LSCG,SDP).Ovo je POLITIČKA ŠIZOFRENIJA što se sručilo na CG od 30.08. pa je jasano kao takva od koga može bit' i podržana.

Bar

Bravo,precizno seciranje. Tekst malo kraći od " saopštenja" Cr( k)venih Kmera.

Mina

Bravo Darko! Potpuno si "razgolitio" družinu Demokrata, to najveće zlo koje se desilo Crnoj Gori.

Đoko Orlandić

Poslije 30. avgusta sa TV ekrana u BG nijesu se skidali Bečić, Krivokapić i Abazović. Obećavali su "ekonomski raj i blagostanje u CG". Dočekali su ih kao kao Amerikance 1945. u Evropi. Ne mogu oni biti sluge koliko Vučić to traži. Ubrzo su za BG postali "ustaše". Abazović značajno manje!!!???

Jack Hustlle

@Đoko Orlandić Abazović ne može bit ustaša.Unaprijed nek' pardonira ali on samo po zanimanju u pomenutom kontextu kao fašista može bit' balista.Mada me čudi što ćetnicima smetaju kolege iz branše;)

Ahmed A.

Nacrtan Aleksa, Demokrate mu i put kako dalje. Svaka cast.

mr

Mnogo je ovo za njega, jedama! Bolje bi bilo, i za njega korisnije, da si mu ovo servirao iz dva-tri puta... Ovako, sve će mu se pobrkati, kao što mu je već pobrkano, puno toga!

Kroks

Sjajan tekst gospodine Šuković. Do sad najprecizniji opis Ljaja Alekse.

BanjaCT

Poštovani predsjedniče skupštine. Nemojte Vi braniti Cetinje od cetinjana. Gospodin Perović i Mi koji želimo mir u gradu ćemo se "ljudski" ka vazda gledati u oči... Pripazite Vi što činite i dižete hajku po Cetinju na svaku temu društvenog života u gradu... Eto Gojku prilika da dođe da bude sa nama

Ljiljana

Sjajan i izuzetno vazan tekst. Hvala. "Aleksa Bečić, zapravo, je lansirna rampa populizma, demagogije i nepodnošljive patetike,... ." - Kakva ISTINA!!! A glasaju ga redom ovi sa dva pasosa, srbijanskim i CG. I to stosta kaze.

Jack Hustlle

@Ljiljana On i URA razbijaju Crnogorsko biračko tijelo,s tim što DCG idu i na ove "dvojnike" kao i neke "umjerene ćetnike" pa i Yugonostalgičare sa Europskim razmišljanjima...pa "neopredijeljeni" i slično.

JF

Ovaj i slicni manifesti istine treba sacuvati od zaborava. Kada se ova nocna mora zavsi treba sve ove dogadjaje sazeti u jednu knigu. Darko obavezno da uradis to! Naslov knjige AKO TREBA I METAK! Jer ovo sto se danas desava u CG nema nidje na kugli zemaljskoj. Toliko obmana, licemerja,mrznje i lazi. Knjiga treba biti opomene generacijjama da se nikad vise neponovi.