25 °

max 25 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

25° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Šetao kroz Pljevlja sa četničkom zastavom

Autor: Antena M

  • viber

@@@@

@Duško NIJE INDIJANAC NEGO REPREZENTATIVNI DFOVAC

Maja

Neki Becicev ili Abazovicev rodjak, nisam sigurna sa kojim ima vise slicnosti, mada i Zoronjicka moze da udje u kombinaciju srodstva,svakako neki njihov srodnik!

Breeee

U neđelju (prije dva dana) je još jedan Radovićev svetosavac skrenuo pažnju na sebe na plaži u Petrovcu. Lagano je hodao dnom petrovačke plaže, dok su mu talasi igrali oko nogu, u kupaćim gaćicama i crnom šajkačom sa kokardom na glavi. Valjda Carevićev i Radovićev poslovni partner…?!

Kemo

Turisticka atrakcija po Pljevljima seta Ludak

skeč

Maškara. Junačina ka onaj Jovanović s Gazimestana. Ovakvi su obično kukavice sinje, no mu neko napunio biđelar da napravi ovaj zombi performans. Bravušan.

Jack Hustlle

Jeli ovo auto-lakom iscrta na sebe ? Pa dobro, perfrormans kao hodajući grafit no mu je ova zastava nešto oklapurena ka da je krapa zakačio na nju.

Libero7

pravi predstavnik vlasti crnogorskei sa njihovim obiljezima.

štrbina

Pa jasno se vidi da je ovo sin kroz vjekove oca od 100 otaca i šetača opanaka a miljenik današnjeg premijera koji se odrekao časne crnogorske narodnosti-da bi imao privilegije i da ga množe lažni Srbi za svoje sluge kao njih Turci '499g i 5 stote za 10mjeseca'.

KakoJe

@Mara nije ovo bolest ovo su pare koje je dobio da se blamira ovako

Realista

I ovo su sigurno udba ili SD napravili. Eto vam ga coek glavom i bradom pa i dalje optužujte one koji nisu krivi. Treba jasno i glasno reći četnici postoje, a njihov cilj je da nastanu svi koji nisu Srbi i vjernici SPC.

Javor

Lijepo od policije, pustili ga da cio dan šeta Pljevljima, a u 22 sata ga poslali kući na spavanje. Četništvo ušlo i u policiju.

BMX

Ovo se desava i desavace se jer nas premijer rehabilituje cetnicki pokret i kleci pred njihovim spomenicima o pred njihovim obiljezjima.