17 °

max 21 ° / min 11 °

Ponedjeljak

13.05.

21° / 11°

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

18° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

21° / 16°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Milanovićeva ‘herceg-bosanska’ turneja na dan genocida u Srebrenici

Izvor: Al Džazira

Autor: AntenaM

  • viber

Legenda

Ne ponovite vi grešku gospodine Milanoviću kao Tudjmsn kada se tajno sastao sa Miloševićem i dijelio Bosnu i izginulo dosta naroda na sve strane naravno kod Bošnjaka najviše,zbog greške Tudjmana kojem je vjerovao Izetbegović.Ovaj mu nož u ledja zabo.Ispravite grešku skidajte Dodika

Roko

@Legenda taj isti je dijelio sa Vucicem i Ramom Crnu Goru, gdje nece i Bosnu.

Dunja

@Legenda zbog cega je Izetbegovic bio u zatvoru jos u jugovini, zasto je kad je napadnuto selo Ravno u BiH rekao da to nije vas rat, zasto je Tudjmanu nudio dijelove BiH i zasto je izigrao sve dogovore...uostalom da nije bilo hrvatske vojske sto bi bilo od Bihaca...malo pogledati vlastite greske

Stipe

Gospodo naš predsjednik Milanović se obratio video linkom sudionicima komemoracije u Srebrenici. RH nema krivnje za srebrenički genocid za razliku od nekih koji su tamo danas.

Senad

@Stipe Istovremeno Zoki zabija nož u leđa Bosni pa ne priznaje Željka Komsića ni drzavu Bosnu.

Stipe

@Senad Zašto bi Milanović priznao Komšića kad je on uzurpirao mjesto hrvatskog člana predsjedništva BIH protivno Daytonu. Ne priznaju ga ni Radončić ni Konaković više.

Roko

Dobro promisliti sta je ovaj radio nekoliko dana prije izbora crnogorskih u Albaniji i zasto jedini predstavnik Hrvata Crne Gore nije izabran nakon sto je Plenkovic par dana prije uzbora formirao novu stranku Hrvata u Crnoj Gori.

Stipe

@Roko Je li vama stvarno treba da se svadjate sa RH, da Zoki pročita ovaj tekst on bi vam rekao da je vaša vojska bila u Konavlima a HV nije nikad prešao vašu granicu.

Liliana lili

@Roko ne zaboravi da su sa aerodroma u Tuzli poletali avioni tzv. JNA koji su bombardovali Vukovar, te pripremana i slata hrana za tu istu vojsku, a Izetbegović pričao bajke o neutralnosti BiH u ratu tzv. JNA i Hrvatske. Je li se iko ispred BH izvinuo Vukovarcima?

Senad

@Liliana lili Živite u dubokoj zabludi i neznanju