9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Zero Sum Game

Izvor: gradski.me

Autor: Antena M

  • viber

POBJEDA

Apsolutni pobjednici će biti GRADJANI SVIH NACIJA I VJERA i SLOBODNA ANTIFAŠISTIČKA CRNA GORA!!!

Eto tako!

Treba ih dnevno " obarat"! Toliko stete prave da se ne stižemo priśetit, što je bilo juče..pretiču sa glupostima i zlonamjernošću , dobili su ubrzanje, pa će po priyodnjm zakonim sagotet ili izlećet iz orbite! No, do nas je i ni dokoga višw da ih smijenimo! Ovo dalje nije niza guranje, a kamoli dura

MONTENEGRO

Dok čekamo konačan rasplet i krah nove vlasti, mi obični Crnogorci zahtijevamo od crnogorskog bloka, šta god to bilo, da to spremno dočeka i da sprovede politiku i zakone koji će onemogućiti da četnici ikad više dođu na vlast!

Eagles

Bravo... ko ce presjeci gordijev cvor?

liberali

@Eagles ..... nesto je preskoceno.... ovde su liberali(radulovic)i pzp( medojevic) u koaliciji sa SPC.... radulovic se umirio od kad su mu deca zaposlena na funkcijama medo mudro ceka mesto predsednika vlade dok srpski svet gubi strpljenje ..... dakle ipak je ovo malo komplikovanije no stoizgleda

Odgovor

@liberali svi su već bili uhljebljeni+sad jos pride! Dje ce im kraj! Narod obični gladuje! Cijene skočile kao i gorivo! Za koje pare da se prehranimo? O tome se ne vodi računa! Bogat siromašnog i ne vidi! Dokle ce se ovo trpjeti?

Zanimljivo

@Odgovor Prijatelju ti kao da si dosao iz prve polovine 20 vijeka

Odgovor

@Zanimljivo ZANIMLJIVO JE ALI JE ISTINA U 21 VIJEKU! I TAČNA I ISTINITA KOJA VAS NEPOGADJA MOŽDA ALI OBIČNI NAROD JEDVA PREŽIVLJAVA OD PRVOG DO KRAJA MJESECA! ZBILJA U CRNOJ GORI!!!

Marquz

@Odgovor ...pravo pitanje.Svima nama koji komentarišemo politiku iz vida nestaje činjenica da je pitanje standarda običnih gradjana "zadnja rupa na svirali" svakoj opciji.Moramo prvo odbraniti državu a onda vidjeti ko će je voditi.

Liberali?

@liberali Liberali ? O kakvim liberalima govoris? Te dvije osobe su antipod bilo kakvog politickog liberalizma.

Lijepo

Ubjedljivo najzreliji politicki komentari od osobe koju pratim evo ima 30-tak godina.

Faruk Đešević

Vrlo precizna i oštroumna analiza trenutnog političkog stanja u zemlji, koja ne dotiče i ne pominje samo one političke činioce u Crnoj Gori koji ionako nijesu vrijedni pomena.