17 °

max 23 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić odgovara DF-u: Nudio sam vam devet ministarstava, sve je bilo malo - htjeli ste nijemog premijera

Autor: Antena M

  • viber

montenegrina

"Nepristojnu vlast zeljnu samo vlasti"nebi vas stid da izgovorite! Vi nekome da drzite lekcije o pristojnosti i grabljivosti,koji ste kao stakori uleceli dje god ste mogli i jos familiju poveli.Vasa vlast i vasih "ratnih"drugova bice zapisana u analima kao najveca pogrda i najezda hijena koje se cerupaju medjusobno za vlast ne prezajuci ni od cega.

VVM

Svi ste vi samo izvršioci radova ! Za sve što radite morate da pitate centralu u Briselu . Zato nemoj da obmanjuje ovaj narod . Slušaj naređenja !

Branka

Dobro je to podoljube, znamo da ništa od onoga što izustiš nije istina. Mene interesuje da li ugostitelji śutra počinju da štrajkuju jer mjere nijesu ublažene. Ili će i oni kao poljoprivrednici i mnogi drugi samo da prijete i na kraju ništa.

VVM

A kome si ti mogao što da nudiš ? Tebe niko nije glasao !

Milena

Nisi pobijedio Krivokapicu ni ti ni crkva ,nego vi je prevagu osigurao Dritan ,koji je prevario suvereniste obecavajuci im gradjansku drzavu,pa je poslije izbora sa crkvom stvorio ovu neznavenu i zlonamjernu vladu,mucno vas je gledat,sve skupa,sve ste unazadili i upropastili,ove 3l ulja sve govori .

Bosanac

"Vaši mandati, na koje se pozivate, nisu vaši, nego mandati mnogo šire ideje nego što su ideje partija, pa makar zato vas pozivam da sa mnogo više pažnje čuvate ovaj proces, koji nije samo vaš." Koje to ideje i kojeg procesa? Očito, "srBskog sveta".

Sol143

@Bosanac ...Dobro zapažanje. Imao je čak "hrabrosti" da se pozove na zajedničku "ideju",odnosno naredbu da ruše crnogorsku državu.Volio bih i da se razjasni učešće NVO i "slavne" Vanje Ćalović koja je svakodnevno skakala za oči svemu što je radila ranija vlast. Gdje je ona sada?

Poenam_Dei

Ovo što su kasnili dva sata na opijelo im uzmi za smrtni grijeh i isključi ih iz crkve. Kakav penal od premijera...

Ostavkaaaa!

"Padaj silo i nepravdo!" Smrt klerofašistima!