6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

DOKUMENTI: Krivokapićeva vlada asistira Srbiji u pripremi najveće pljačke Crne Gore

Autor: Antena M

  • viber

BMX

Ugrožavanje nezavisnosti Član 357 Ko na protivustavan način pokuša da dovede Crnu Goru u položaj potčinjenosti ili zavisnosti prema nekoj drugoj državi, kazniće se zatvorom od tri do petnaest godina.

Tajfun

Nijesu mi jasna ovolika kuknjava-psasanjem po portalima,OBRATITE SE USTAVNOM SUDU CG,A POTOM MEDJUNARODNOM SUDU U STRAZBURU.

Andrija

Mene samo zanima da li su Crnogorci svjesni vaznosti ovskvih tekstova i znacaja postojanja Antene M? Uz duzno postovanje prema ovih nekoliko procrnogorskih medija, kompetentnost kojom se Antena bavi crkvom je neprikosnovena. Kad sramotna CANU i Istorijski institut cute ili falsifikuju, jedan privatni portal spasava nadu da lazi srpske vlade i crkve ipak nece proci. Moje duboko postovanje Anteni M.

europeac

@Andrija Antena M je vrh i to neprikosoven. Antena M niša ne može učinjeti bez nas. Mi se trebamo uključiti, "ne znam kako" trebalo bi da nas neko ili više njih ipak povedu. Nijesam siguran da su spremni, za sada ih ne vidim. NEKA NAM JE VJEČNA

Nat.

@europeac https://kovceg.tripod.com/zavod_svetog_jeronima.htm

KakoJe

Ovo je greska u kucanju, trebalo je da pise 1920. Lagano je Srbinu Preleposavicu da omane jedno 7 vjekova u dokumentu, mozda nedje nekad u buducnosti bude neki njegov potomak pronasao ovaj dokument da ga nekom Crnogorcu natrljava u nos kao istinu i cinjenicu. Znaju oni sto rade i kad “grijese”

VojoS

Ovdje se radi o činu klasične veleizdaje i tužilaštvo mora da reaguje. Ovu sprdnju od akademije ne treba ni pominjati, zaslužuju najveći prezir.

Orlov krš

Ovaj nesrećnik iz Cuca mora jednog dana biti osuđen za veleizdaju!

MONTENEGRO

Srbima nije bila dosta jedna ANATEM. SPC je opasna sekta, ali će je AUTOKEFALNA CRNOGORSKA PRAVOSLAVNA CRKVA "primiriti" zauvijek!!!

Grof

@MONTENEGRO sta nam vredi CPC kad nemamo vernika

mrki

grofe, nemamo vernika , ali imamo VJERNIKA. poz

LOVCENSKI GROM

@Grof Vrijedi nam jer je nasa. To sto Crnogorci ne klanjaju i ne rukoljube popove ne cini ih daljim bogu i vjeri.

montenegrina

Sve je to nistavni pravni posao!!Dzaba ste krecili,oteti nista necete!!Svi koji u tom poslu budu sudjelovali bice krivicno gonjeni i prijeti im kazna zatvora za krivicno djelo neovlascenog raspolaganja drzavnom svojinom,prevare i veleizdaje!!!Pa cik potpisi Zdravko!!