16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Filipović Konataru: Slika koju koristite da prikažete srpske izbjeglice je kropovana i dekolorizovana fotografija sa Vučićevog performansa

Autor: Antena M

  • viber

Milan

Konatar je velikosrbin, demagog i populista.

Senad

Miloš Konatar ne govori o UZROCIMA..Zašto je uopšte došlo do "Oluje"..Znamo da su Milošević i Tuđman dogovarali PODJELU Bosne..Sve što se događalo 90-tih je KATASTROFALNA politika SANU i Miloševića i Tuđmana koji je mislio uzeti "svoj" dio "kolača"..

Taliban

@Senad nije Bosna samo muslimanska

Senad

@Taliban Bosna je Bosanska...SVIH njenih GRAĐANA...Tebi su očigledno potrebne NAOČARE sa velikom DIOPTRIJOM jer ja nisam ni spomenuo to sto si ti naoisao...Pročitaj STA sam NAPISAO pa se OPET javi..Nemoj kao mali Perica ZAMIŠLJATI i IZMIŠLJATI...

Taliban

@Senad Volio bih i ja da je bosanska i muslimanska,ali nije.Procitaj ustav pa onda pametuj

L&M

@Senad, niko ne govori o uzrocima, nevjerovatno. Ispada da su ih Hrvati protjerali, što nije istina, plus da su do tad bili mirni i dobri. Otišli su sami nakon par godina protjerivanja svega hrvatskog sa svoje teritorije. Shvatili da nemaju šansi.

Senad

@L&M Pažljivo čitaj šta sam napisao...Što se tiče Tuđmana jer te to očigledno pogodilo pa ne razmišljaš racionalno činjenica je da su PRVO Srbija a onda i Hrvatska izvršile AGRESIJU na Bosnu.To je bio nastavak politike Cvetković-Maček pa onda Boban-Karadžić i Milošević-Tuđman..

SaStrane

@Senad , zanimljivo kako ne znaš da se dogodio Vukovar,Dubrovnik, Škabrnja, oćin, da je 91-95 protjerano 600.000 nesrba iz tkzv.republike srpske krajine,opljačkana i spaljena sela u HR, da je 2 dana prije oluje nastala bjezanija jer su znali za svoja zlodjela, a ti pričaš o agresiji na Bosnu.

Senad

@SaStrane Na osnovu čega mišliš da ne znam da je Srbija izvršila agresiju na Hrvatsku??? To ne može IZBRISATI istinu da je Hrvatska zajedno sa Srbijom izvršila AGRESIJU na Bosnu...Za DOGOVOR Milošević-Tuđman u Karađorđevu znaju mala djeca u obdaništu..

SaStrane

Loše je kad žrtva ne priznaje žrtve susjeda nastale od istog krvnika. Ima to svoje ime ali ga neću ovdje napisati. Svakako , ne služi ti na čast.

Senad

@SaStrane Sa istim tim KRVNIKOM Hrvatska je izvršila AGRESIJU na Bosnu..Je li to hoćeš da prešutim tu ČINJENICU ???MALO MORGEN..

Boka

Kakva blamaža... Konatar srlja u populizam.

Marina

@Boka SRLJA?????? ZABOGA,ONI SU SVI OGREZLI U POPULIZMU,LAZIMA I PREVARAMA!!!! POZNATA SRPSKA MATRICA !!!

Senad

@Marina Utipkaj na internetu "The Bosnia Times" Srbija i RS pred crnim epilogom" i vidjećeš šta tu piše o KRAJU "SRPSKOG SVETA" za SVA vremena a KRAJ počinje KRAJEM ove godine najkasnije..

PRIMAVERA

@Senad , misliš da se velike stvari objavljuju na netu ? Nemoj navlačiti ljude na fake news. SSvet će se sigurno gasiti ali na način kako će se tiho dogovoriti veliki, ali ne zato što im je žao bilo koga ovdje, nego zato što im SS šteti interesima. Mani se šank priča.