19 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

U faustovskom ugovoru nema sretnog kraja

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

Najveća dva aktuelna vinsliška zla u CG su Ž. Ivanović i M. Perović, pandan onma iz 1918 - Željko kao izvanjac Tomić a Perović kao "domaći - "Savo Fatić. Ima"gi" još. Ovi pomenuti, Adžić i prevarantkinja Marovićka.

Mirko

Ovo je definitivno najbolja kolumna u istoriji crnogorskog novinarstva.Ovo je zapravo nastavak Šekijeve i Markove knjige "Grobnica za Miška Kesedžiju".

Onogošt

G.Nikolaidis, kao o uvjek brilijantan tekst . Nebih volio da se Vaša predviđana ostvare,ali Crna Gora je na ivici ponora.Vlast ohola i neznavena.Srpski nacionalizam, sa crkvom države Srbije se razmahao i nezna đe udara.Sve ima svoj cilj.Nihov je poguban,za našu državu.

Cetinjanka

BRAVO!!! Sramotna URA, sramotne VIJESTI, sramotni Filip Adzic.

mr

Kad-tad, sve će doći na naplatu! Za sve neljuckosti i fukarluke, za sve pljačke, za sva zla koja je nanio ljudima i njihovim porodicama, zajedno sa svojim ortakom!

nenad_mne

Briljantno, no, po običaju, ne dotiče one koje je opisao, ali da znaju, sve je viđeno i da se ne uzdaju u kratku pamet!

montenegrin

Svaka čast Andrej. Sjajan tekst.

MONTENEGRO

Prije neki dan sam napisao za g-na Nikolaidisa da je najbolji mislilac, pisac, intelektualac, čovjek, ne samo na Balkanu, već i šire! Ovaj današnji tekst je to, po ko zna koji put, potvrdio! Čovjek je jednostavno GENIJE!!!

delboj

Ogolio si Kraljevcanina Zeljka do kraja.

BMX

URA i Vijesti se konačno bude iz paklenog sna da će u Crnoj Gori zavladati demokratija, pravda i procvat sa Црквом Србије i njezinim popovima i Демократическиим Фронтом sa kojim upravlja Rusija, Srbija, Vučić, Vulin, BIA sa planom uništenja ove zemlje i njeno pripajanje srpskom svetu.

Vuko

Svak cast Andrej!Fantastican tekst i potpuno si realno opisao ovu personu,steta sto to ne dopire do njega jer nema grama ljudskosti.