8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

KORONAVIRUS

Presjek: Pet osoba preminulo, još 548 novooboljelih

Autor: Antena M

  • viber

podgoricanin

auuuu. kako bi bilo da se ne bore protiv korone. pitao bi ove apostole vladi CG , koliko vrijedi ljudski zivot. zar su ljudski zivoti manje vazni od turizma, a kako cujem prihod je 40% u odnosu na 2019te bez obzira ba veliku guzvu! ima li ko na odgovornost da se pozove odgovorne zbog necinjenja, ja sam mislio da ljudski zivot nema cijenu!

Feđa Perović

Katastrofa. Danas veš 15 posto testiranih zaraženo. Ima li ikoga ko o ovome vidi računa. Đe je ministarka, nkt, đe su doktori, đe su NVO, novinari, konferencije za štampu.

Poenam_Dei

Po ministarki se ništa opasno ne dešava još smo najbolji u regionu. Vlada je pezadovoljna brojem turista sa pašteta a i paprika a, a što je narod počeo umirat nije mnogo važno kad se ostvaruju "epohalni" rezultati u pečenju jagnjadi i prasadi na plažama. Bravo vlada , vi ste naši spasioci. Piiii

MONTENEGRO

Da čujem Borovinićku i Milatovića da pokažu epidemiološku krivu, kao i uporedne podatke kad su preuzeli odgovornost i sad kad oni "upravljaju" epidemijom!!!

nenad_mne

Nije to bitno, no je bitno pošto je voda i pivo u restoranima u primorju, kako reče Dritko! Imaćemo para da sve namirimo, a za mrtve....?

tikataka

Ovo je katastrofa. radi li iko u Ministarstvu zdravlja svoj posao?

CG1

Kažu, "distribucija" po opštinama, pa onda nabrajaju, odakle su ovo " distribuirali", možda iz njihove voljene srbije. Što bi rekao M.Delić, pa ljudi moji, je li ovo moguće. Tonu sve dublje i dublje svetosavci, piiii