18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Stanivuković: Referendum bio lažan, kad neko kaže da je Crnogorac, isto kao da kaže da je Vojvođanin

Autor: Antena M

  • viber

Ulica Zvicera

Vojvodina je stara evropska država sa četiri dinastije, vjekovima su Vojvođani živjeli u specifičnom plemenskom društvu, imali samo svoje bitke, mnogi pjesnici stihivima slavili slobodu ratobornih Vojvođana...i tako, ko Vojvođanstvu ne bio vEran...nego, drogira li se ovo momče, to mene interesuje...

Apsurd i zabluda!!!

Crnogorska nacija postoji i ispisane su na hiljade knjiga o Crnogorcima i Crnogorkama a ti pročitaj i raspitaj se o NACIJI CRNOGORSKOJ PONOSNOJ I VJEČNO HRABROJ KOJA NEDA LAZI I PREVARE NA SEBE! TI SI MLADI ČOVJEK MOŽEŠ DA PITAŠ ISTORIČARE ZA CRNOGORSKU NACIJU OTKAD POSTOJI!!!

Legenda

Vi ste 500 god živjeli pod geslom dok su Crnogorci branili i svoju i vašu čast.Ali je vi nemate.Vi ste svi nacionalisti.I brzo će te nadam se biti politička prošlost sa Vučićem i Dodirom.Vama je sve lažno

Crna Gora Sveta zemlja

Referendum je bio i ti si bio mlad da shvatiš da istorija postoji o državi Crnoj Gori koja je bila Nezavisna do 1918.kad su je SRBI NASILNO ptipojili Srbiji ali 2006.NAROD JE POVRATIO SVOJU NEZAVISNOST! VJEČNA DRŽAVA CRNA GORA!!!

jack Hustlle

Vaše more reče je li? Idite u Tursku i to je vaše bilo 525 godina zar ne? Nije,kako nije bre pa bili ste ista carevina vjekovima ,dali Sokolovića koji je obnovio Pećku patrijaršiju velikog srbo-Turčina!? Uči istoriju pa onda avetaj!

Boka

Možeš da trubiš koliko oćeš, buđenje i tebi i sličnima tebi će da bude bolno. Kad se zavrne slavina od rubaljah iz Rusije svi ćete uteć u mišije rupe tamo đe vam je i mjesto.

Vucedolac, Krstas Kostov

Dje mu stade tolika pamet? Sta uradi ili stvori za 28 godina. Ni fakultet ne zavrsi, a sve su mu stvorili drugi. Ocito je da je cetnik preskocio mnogo toga iz istorije.

europeac

Koliko kontam ti se Stanivukoviću uvlačiš Dodiku. Ne mogu da vjerujem da misliš gradit i ti političku karijeru na nacionalizmu. Pa si kreno od nas Crnogoraca, valjda nemaš dovoljno problema pa se kačiš nas. Ponašanje ti je balavo i odaješ se nedorasle osobe.

Aleksa

Žalosno je da jedan gradonačelnik ne zna da su sve nacije na svijetu bijelom izmišljene. I što ne zna razliku između nacionalnosti i narodnosti. I što je opterećen tako jednom nacijom, pa bi da je izbriše. Ni manje ljudi, ni da više toliki Srbi pate što sebe nazivaju Crnogorcima a ne Srbima. Svašta.