19 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ustoličenje Joanikija – na Cetinju (ne)će moći!

Izvor: Novi magazin

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

Svake godine pred zimu se Sv Petar Cetinjski spuštao sa Cetinja, preko Drušića(svaćajući u kuću Dušana Blažova), u zimovnik na Karuč. Uvijek je sa sobom vodio tovara sa potrepštinama. E, pomenuti tovar je dostojniji da zasjedne na tron Sv Petra no taj Mićović.

Miso

Evo Dana's nove epidemioloske mjere sezona se priblizava kraju à I treba sabotirati 21 avgust I 4 September Bice zabranjeno okupljanje vlada izbacuje zadnju kartu sto su se turisti zarazi li I moj narod sad posta je vazno et nece moci kasno Marko n'a Kosovo dodje

Mina

Bravo Darko! Izvanredan analziva cjelokupnog čuda koje nas je našlo od ove izdajničke vlasti. A viđe će na Cetinju 22. avgastu što je i ko je Crna Gora.

Kolika je Darkova HRABROST!

Darko jako ste hrabri u ova mutna vremena! Vaša ljubav prema Crnoj Gori je jača od svega! Malo je takvih! Darko hvala ti na svemu što nam daješ vjetar u ledja jer ima nas i bolesnih i nemoćnih! Hvala Darko na istinitim činjenicama! Da nije Vas mnogi bi bili nemoćni! Vječna će BITI CRNA GORA!!!

Baba

Moj Darko, sve će to srpske sluge srediti svojim autoritetom sa svojim trenerima. Šetaju po planinama i vježbaju skajruning nebi li popravili krvnu sliku i kondiciono se spremili za penjanje na Lovćen 4.09. No, ima nas kojima su čast i obraz dovoljni da bagri kažemo jedino što razumiju: MRŠ!

Cetinje je davno oslobođeno

Ljeta 1944. stiže naredba da se za 1 ubijenog Njemca liši života 10 crnogorskih rodoljuba. Prijestonica pamti. Strijeljaše tada četnici jednog jutra deset za jednoga. Među žrtvama jedan pop i tri đetića (14,15 i 16 g). Ne može se istorija mijenjati i silom od dželata praviti oslobodioci.

BanjaCT

Znaju oni odlično da je to nemoguća misija. Ne basta to ni SPC ma ni ovijem srpskijem profesionalcima po cg. Jedni i drugi moraju da opravdaju veliki novac što dobijaju za tako lažan patriozizam što prosipaju pi Crnoj Gori. Ne damo te Crna goro.....!

JF

Ja mislim da ce se ceremonija odrzati na Cetinju. Zasto ,zato da se demostira sila i snaga crkve i da se komite i svi patrioti proglase extremistima i zabraniti njihovo djelvanje. Uhapsice desetine gradjana da bi sproveli svoj plan. DPS samo kalkulise i cekaa? Bojim se da ce im se odbiti o glavu.

Sol143

@JF Slažem se. To je i cilj čitave te predstave : iskoristiti vlast dok je još imaju da bi se protestanti proglasili teroristima i otpadnicima i pokrenuli njihov progon.

Neće!

Neće, ne! No pasaran! Da ljeba nemam, eto me na Cetinje!

Prakticne stvari

@Neće! Zatvorice prilaz Cetinju. Morate otici dan ranije.

Metak je došao iz Manastira

Darko samo da te dopunim da je sa Jabučaminom ranjen i Mijušković, primakli su se bliže Manastiru od drugih pa su na nišanu bili laka meta. Metak je došao iz Manastira od Ristivoga obezbjeđenja Arkanove vojske.

Ulica Zvicera

Ima Crkva Srbije tih hotela po primorju. A i Carević bi ih objeručke prihvatio, biće i dalje "elitno brutalnih turista", iznajme se polugole pevaljke, časne sestre kao prateći vokali, zakuka se par puta za Kosovom, gradonačelnik opali iz topa tri puta i put kuće.

Srdjan

Samo radi istine treba dodati da je pored Pajq ranjen i Pace Jabucanin.