16 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić: MCP ima apsolutno pravo da ustoličenje obavi na Cetinju, najmanje važno gdje će biti Đukanović

Autor: Marija Mitrović

  • viber

roki

Inspirator tenzija ste Ti, tvoja vlada i tvoja crka

Terra nova

Zašto lažete kad zinete - kakvo crno vjekovno sjedište Mitropolije Crkve Srbije - probajte da govorite istinu i držite se činjenica poznatih i zapisanih, koga vi obmanjujete svakodnevno, mislite da hiljadu puta ponovljena laž postaje istina.

Branka

E nema pravo. I neće šerpasa ustoličavat na Cetinje. A što potrča da se glasneš podoljube/popoljube ako nije važno đe će biti Đukanović!?

Snjeg

Djukanovic ce biti uz svoj narod za razliku od tebe vajni premijeru koji podrzavas okupatorsku crkvu .Doticni zaboravlja da je CG sekularna drzava i da bi on trebao biti premijer svih gradjana .A sto se tice tenzija zna se da ih podize svetosavska sekta .

Onogošt

Imali iko da ovoj neznavenoj osobi objasni da je do 1918 postojala Pravoslavna Mitropolija Crnogorsko Primorska,a od Srpske crkve ni s...Tek pošto su uništili Crnu Goru eto i okupatorska SPC.I sad nam rušite državu,ali to vam može biti samo pusta želja.

Milan

@Onogošt Ispravka, nije se zvala mitropolija crnogorsko primorska ber to je dobila tek 1931 ustavom SPC. Do tada se zvala Crnogorska Crkva

podgoricanin

premijeru, budi jednom covjek i procitaj koha je crkva bila do 1918. ustav CG iz 1905 clan 40. Crnogorski manaszir je Crnogorski. crnogorci su ga gradili i branili , dok du Srbi 500 godina setali paši opanke. kako te nije sramota po stare dane iznosiš neistinu. OTETO JE PTOKLETO!!! NE ZABORAVI RUKOLJUBE!

Legenda

Pobili ste,1919 nasilno ulazili u kuće ,u Crkve.I sad ti pričaš nešto.Ili se praviš lud ili jesi.Neka ne igraj se.Više nas je nego što misliš.Ako se šta desi vi i Ura ćete snositi posledice

Mila

Mcp ima pravo da ustolici mitropolita na Cetinju, ali crnogorskog. Spc nikako

Lada

Važnio je gdje ce biti 5.septembra Milo Đukanovic jer je on voljom naroda izabrani predsjednik Crne Gore, a Zdravinja je premijer marionetske vlade postavljen od crkve Srbije. To nikako nije isto i zato je važno gdje ce biti predsjednik.

Tito

Sta ce drugo reci simpatizer izdanika naroda 2sv rata? Jednom izdajnik uvek izdajnik!

Valter

Nema pravo. Ovo je nasa drzava. Mi smo je stvarali. A ti i oni pokusavate godinama da je unistite. Ako mislis da cemo vas pustiti, varas se.

Cudak cudni99

Zanimljivo, i ako ne iznenadjujuce, ali obratite paznju! BUKVALNO ni jedna jedina stvar iz ovog saopstenja NIJE TACNA! Ali NIJEDNA!!! Nije lako napisati ovoliko saopstenje bez dodira sa istinom, sa realnoscu, sa bilocime... Od laznih "istorijskih" podataka, preko apsurdnog tumacenja Ustava, NISTA!!!

Katujanin

Ako izbiju nemiri 5 na Cetinje .Tebi ce se sigurno znat stacionar .Jer nijesi zastitio drzavu i njen narod ,a bio si obavezan.