16 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Mandić: Đukanović da preuzme odgovornost za sve što se može desiti na Cetinju

Autor: Antena M

  • viber

Vuk

Prvo odgovornost crkve Srbije koja oće silu na sramotu u Cetinje dje znaju da je otatak od okupacije Srbije i Karadjordjevića a imaju samo 11 podržavaoca..pa onda ove partije koji podržavaju i onda naravno i Milo al bi trebalo da odgovara za to što je 30g žirio crkvu Srbije i sve im dozvoljavao...

Djidja

Mandiću bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Orlov krš

Svi mi koji se toga dana okupimo na Cetinju osjećamo se odgovornim da branimo pravo,čast i slobodu Crne Gore! Ta nas je odgovornost okupljala i okupiće nas u ogromnom broju 5. septembra,a ti se ne brinu oko toga! Položi račun Vučiću ,ne ide baš kako je zamislio!

maestro

Vojvodo od koljenice śedi đe si izdajniče !!!

rudolf

Mi branimo Crnu Goru od tebe i tvojih četnika izdajniče.Ja nemam đe bez na Cetinje.Moram zbog đece.Tvoja već vitlaju noževima.Krv nije voda.Ali ćemo našu đecu i naš manastir braniti životima.

CG1

Šuti koljenico, zaboravio si 2016-tu kada si stio da izazoveš krvoproliće u CG. Neće biti kriv Đukanović, za sve ove probleme krivi ste isključivo vi IZDAJNICI, PETOKOLONAŠI

podgoricanin

koljenico, iza skupova szoje Crnogorci. Milo moze biti jedan od jednakih na cetinju, ali nikada nece biti izdajnik ko sto si ti. na cetinje se nece nista desit, jer ako bi policija pucala na Crnogorce, eksplodirala bi cijela crna gora. nadam se da su toga svjesni popovi crkve Srbije a i ti.

europeac

Čega se ti bojiš Manda. Svi tvoji pajdaši doći će bez obezbjeđenja: Krivi, Dritko i Beča, šta bi falilo i DF-ovcima kolektivno. Ne kvačaj se za Mila, da ste mogli riješit problem Cetinja riješili bi, ali sad nema mrdanja, valja slušat Ponfrija i svetosavsku crkvu, jadniče.

Legenda

Znamo se odlično vojvodo.Ovamo se grlić i ljubiš muslimanima po ulica Podgoričkih , a posle nož u ledja.Biću kulturan.Treba Srbima sva prava dati kao i na Kosovu ,i Hrvatskoj ni manje ni više mislim vjerski.Ali da se zove Crnogorska Pravoslavna Crkva.Poći će sve nacionalnosti za Đukanovićem vjeruj .

Marina

Dokle cemo dozvoljavati moronima da od nas prave budale?Zar treba jos kome objasnjavati sto ovi fasisti cine od CG?!Na sve MOLBE I UPOZORENJA cijele građanske CG SAMO da zaobiđu Cetinje,bilo gdje drugo,samo NE Cetinje,oni BAS OCE Cetinje(da lupe pecat na okupaciju)a onda Milo”izaziva”nerede!Dokle?