18 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Iz bolnice na Cetinju pacijente otpuštaju na kućno liječenje

Autor: Antena M

  • viber

podgoricanin

da li se sprema mobilizacija. mislim da bi trebalo ispeglat krstaš barjak kako je krenulo!

Branka

Zarad "ustoličenja" popa sektaške crkve izbačaju se gosti iz hotela a bolesnici iz bolnice. Ako nekome još nije jasno ovi imaju opasno osmišljen plan i sprovode ga. Imamo li mi plan?

maestro

Hitno da reaguje SDT i naredi hapšenje direktora bolnice "Danilo I" jer postoji sumnja da taj čovjek ima neke informacije vezane za 5 septembar. Ovim je poručio da očekuju prijem pacijenata na taj dan (ali onih hitnih slučajeva) koje će da li policija ili neko drugi slati na tretman u istu. Takođe saslušati "profesionalca" Brđanina i ministra Batistutu na ove okolnosti !

Oscar

Ovo može da znači da planiraju povećani prijem povrijeđenih u nedelju.....a da ove kući opslužuju potencijalni demonstranti....jednim udarcem dva poena

Onogošt

Strah čudo čini ove bjedne provokacije,su tipične za njih.Crnogorcima kad vide da im je država napadnuta i ugrožena,svaka strategija je suvišna.

Crnogorac

Ovo su gori okupatori od Turaka. Zamislite otpuštaju bolesne ljude iz bolnice, zbog popova i izdajnika. Crna Gora ovo nije gledala. Džaba vam sve četnici, napravili ste još veći revolt Crnogoraca. Abazoviću, splačino. Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka. Crnogorci u napad!!!

europeac

Valjda nam je sada jasnije, šta nam "neko" sprema

europeac

Ovi su uporniji od Otomanske imperije, ila uzet Cetinje. Nemaju oni pojima o CRNOGORSKOJ istori. Imam utisak da nas ne shvataju ozbiljno, valjda će shvatiti, Treba srbaljima malo više vremena.