10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Gazeta Express: Dritan iz prosrpske Vlade rame uz rame sa vođama Crkve Srbije koji su pjevali - Kad se vojska na Kosovo vrati

Izvor: gazetaexpress.com

Autor: Antena M

  • viber

Ištvan

Ne želim da se puno petljam u Vaše probleme, dragi moji prijatelji, mi u Srbiji imamo predsednika SVM, /István Pásztor / Saveza vojvođanskih Mađara, koji je produžena ruka Orbana i verni sluga A. Vučića. Kvisling je kvisling ne po opredeljenju nego zbog koristi. U Vojvodini 50% Mađara je emigriralo, a on i dalje "svesrdno" zastupa naše interese. Takav Vsm je i taj Abazović... Sledeći put pamet u glavu! Pozdrav...

Vuk Mandušić

@Ištvan Veliki pozdrav iz Crne Gore za Delvidek! Crnogorci i Mađari vazda braća!

Ištvan

Zahvaljujemo, Crna Gora mi je uvek bila mila draga. Üdvözlettel délvidékról!!! István

El mosko

@Ištvan Pa teljaš se puno.Nisi spomenuo da su Mađari emigrirali iz ekonomskih razloga kao i Srbi koji su dobili mađarski pasoš, već se praviš malo nemušt.

nikola

Prije ce bit da ti mutis bistru vodu. Nije jos gotovo, zivi bili pa vidjeli.

Vuk Mandušić

@El mosko Zbog ekonomskih razloga? A konstantna mržnja Srba spram Mađara i konstantne provokacije i prebijanja ljudi na čiju zemlju su se Srbi naselili u XV vijeku? Isti slučaj ka u Crnu Goru - spasili izbjeglice, nahranili ih, dali im smještaj i sad oni oće da su domaćini u kuću.

Ištvan

Gospodine, niko nije ni rekao da su Srbi isterali Mađare, mada je bilo internacionalnih tenzija. O čemu sam govorio jeste inertnost mađarskih političara koji kao braneći mađarske nacionalne interese kohabituju sa nedemokratskim režimom AV zbog lične koristi (zajedno sa Srbima). Abazović je isti tip političara.

PODHORICANIN

NE PODRZAVA DRITAN NEGO CIJELA URA. PORED URE OVE POPOVE 1/1 PODRAVAJU DEMOKRATE. ZA DF JE GLUPO TROŠIT SLOVA. PITAO BIH JELUŠIĆKU KO NEKOG KOJOJ SU PUNA USTA DEMOKRATIJE, ZAR OVO NIJE ORGANIZOVANI KRIMINAL . STO JE NAJVREDNIJE VAMA. BORITE SE PROTIV KRAĐA , ZAR OVO NIJE NAJVISI OBLIK KRAĐE. VI KRADETE ZIVOTE! VI SE ORGANIZOVANO NAPALI CETINJANE . 24 SATA JOS SE OSJECA SMRAD SUZAVCA.

operater

Abazovic idoveden da uvede CG u rat !

Kosovo država !

Podrška Kosovu da bude država. Oni znaju šta je teror Srbije.

Rama i Abazović

Srpski špijuni Rama i Abazović. Vučićeve sluge, provjereno.