15 °

max 23 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

20° / 14°

Srijeda

15.05.

20° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Zeković: Niko ne registruje odgovornost Krivokapića, odluka mu bila zasnovana na laži

Autor: Antena M

  • viber

Čćč

Zabole Krivog za CG !Pa ćerke njegove kažu da im je kuća u Beogradu. Em laže em plače kada vidi popove .

podgoricanin

izvini Zekovicu ali polazis od pogresnih pretpostavki. 1. krivokapic je naredio jer mu je naredba dosla iz beograda da mora biti . dokaz tome je Vučić koji je cestitao Krivokapicu na dobro obavljenom zadatku. podatak o molotolhevom koktelu je traljavo nađen vilo kakav izgovor da se opravda. 2. poziva na postovanhe ustava o vjeroispivjesti a sam on ne dozvoljava to pravo Crnogorvima. 3 ono nije vilo razbijanje demostranata, ono je bilo strijeljanje cijelog grada .

Naroz

Po Zakonu o Prijestonici, članom 10 je predvidjeno da se u Prijestonici odrzava prva sjednica redovnih zasijedanja Skupstine Crne Gore. Eto prilike da se gradjani Cetinja adekvatno zahvale svojim "oslobodiocima". Osim ako ne izmijene i ovaj zakon, što nije nemoguće obzirom na profil ove klero-vlasti

rm

FUKARA od podoljuba reče pamtiće nam suze svoje ćerke. Je li ovo osveta za " zovite Sergeja". SRAM IH BILO , SMRDLJIVI ČETNICI !

BanjaCT

Sve JASNO. Ka VAZDA! To je to.....

Milan

Priča mi prijatelj. Dilazi iz Pančeva autobusom. Na graničnom prelazu kod Bijelog Polja kaže policajac: imate li dokumenta. Putnici: imamo! Autobus krenuo u CG.

Milos

Zabiravljamo koliko je suzavca baceno u pg kad su bili satori kad je i sam ranko krivikapic priznao da je upotrijebljeno mnogo vise no sto je trebalo ..a sto se ustolicenja tice ipak ih crkva nadmudrila prvo keunili kolima a posle toga lagano helihopter.manimo se podjela

Otpor i protesti!

Otpor i protesti..nema nam druge...ovo se bise trpljet ne moze! Uhapsili su nas svojim lazima i brutslnosvu na sbakom koraku...nije nam do filozofiranja..demokratski je i da ih oceramo! Sto prije to bolje! Tebi Sasa svaka cast! Zivjela Crna Gora,ono sto je ostalonod nje!