13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Konjević: Slaba i posvađana Crna Gora lakši plijen za srpski svet

Autor: Antena M

  • viber

Dado

Popisa se samo plaše oni koji ne žele prihvatiti realnost na terenu zatiranje prava većine od strane nekrštene komunističke manjine paradoksalno i niđe nu svijetu ne postoji da ateisti hoće formirati crkvu bogu da se mole a nevjernici- politika očigledno i retardiranima je jasno

Brko

SDP i njen IZNOGUD su 2014 započeli izdajničku igru koja jeCrnu Goru dovela danas tu dgje jesmo. Takođe tu gdje jesmo dovelo je i ne činjenje države. Vrijeme je da zakopate Vaše sujete i sjednete za sto sa svima onima kojima je Crna Gora na srcu.

čitalac

Aktuelna dešavanja pokazala su frapantnu neodgovornost dvojca Ranko Krivokapić - Konjević koji je u DF-u vidio partnera za stvaranje bolje Crne Gore, iz petnih žila radio na rušenju prethodne vlasti i na kraju u tome se uspjelo. Još uvijek čekamo izvinjenje tog dvojca crnogorskoj javnosti.

BanjaCT

Ko je posvađao. Vi ste je zajedno sa DPS urnisali i moralno i kako gođ. Doveli ste svakog časnog patriotu na prosjački štap. Sad preko njih oronulih oćete još jedan mandat da ušićarite... I uspjeće te NAROD JE NA KOLJENIMA NE ZNA ŠTO ČINI... G r e o t a !

Informator

Precizne ocjene. Nedostaje dio o perspektivi, o daljoj politickoj akciji suverenistickih snaga. Vidi li se svijetlo na kraju tunela?

Dzimi

Sta ste mislili da sa cetnicima mozete spasit Crnu Goru to vam je bila zivotna greska sad mozete da placete koliko hocete kad jednom izgubite biracko tijelo zbog vasih fotelja fesko da hi ponovo pridobijete

roki

Bravo Rasko. Ali morate da insistirate da se zaborave sujete i inacenje, svi smo u istom loncu. Samo zajedno mozemo pobediti. Samo pogledajte u kakvom je stanju opozicija u Srbiji. Isto nam se sprema ako ne budemo jedinstveni.

Andjela

Davali smo sanse i drugima, pa evo nista! Vasa razmisljanja i ,,novi,,put sa gospodjom Draginja mi se dopade, drugih nema na ovoj politickoj sceni! Mlako i sporo 21 Maj ocekivali smo vise!