22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: Izvinjavam se Cetinjanima

Autor: Antena M

  • viber

sasa

jesi li bio sa krivokapicem nedje na pice pa ste zaglavili

Ratko Marković

Kako imaš ektnoobraza da se poslije svega obratiš Cetinjanima . Zašto be dođeš u prijestonicu , naravno bez pratnje , kako si obećao i to što imaš kažeš Cetinjanima direktno u lice .

Prim

@Ratko Marković , ne mora nositi pancir deku.

Ljiljana

Demagog. Licemjer. I da ne nabrajam dalje...

nosidoma

Haha ne treba nam ništa tvoje izvinjenje izdajniče. Crna Gora i jesu komiti i Cetinje da znaš ištao znao bi zašto. Jesmo svi zajedno ali si ti santcojom kvislinškom vladom to napao. I neće biti mira dok vas ne oburdamo i kaznimo.

Cetinje 086

Nijesmo se bojali zajednickog DPS,ni tigrova Arkana,7 bataljona...Tako da si nebitan.A na lokalne Cetinjske izbore ti prognoziram oko 80 glasova izdajnika.

Go West

@Cetinje 086 Pa on na državne izbore, u cijeloj CG, neće imati birača ni da napuni minibus.

PODGORIČANIN

DOĐI NA CETINJE BEZ OBEZBEĐENJA, DA NE ISPADNE DA LAŽEŠ I OBJASNI KAKO TO DA CRNOGORCI NE POSTOJE I NEMAJU PRAVA DA UĐU SA SVOJIM SVEŠTENIM LICIMA U CRKVE I MANASTIRE KOJE SU CRNOGORCI ZIDALI I BRANILI. CRNOGORCI SU BRANILI CRNOGORSKE SVETINJE DOK SU SRBI 500 GODINA SETALI PAŠI OPANKE OKO KUĆE!

vlado

Tvoje izvinjenje nikog ne zanima zlotvore,poslije onog što si uradio Cetinju 5 septembra. I što radiš od kad si na vlast, samo jednu stvar da znaš Crnogorska crkva je postojala u Crnoj Gori do 1920 kad je ukinuta dekretom kralja Aleksandra i do tada su Crogorci postavljali vladike a ne srbi.

Losted

To što si se utrkivao sa Becicem ko je zasluzniji za davljenje Cetinja prije samo dva dana, najbolje govori ko si, a ono si kako si juce nazvan na skupu.

Ljiljana

@Losted A taj Becic se nigdje ne nadje sve ove dane... Ni s ovima ni s onima. I sad je negdje u misjoj rupi. Iz podmukla se povremeno oglasi kad procijeni da mu je najbezbjednije za njegov interes. On je najodvratniji, mracniji i od Krivokapica i od Abazovica.

Niko

Bečić je uvijek bio uz SPC, i 5 septembra.

Edin

Ljudski je griješiti,još bolje,zamolit oproštaj.U krvavo si se kolo uhvatio,znam,gazda te pritiska...Moraćeš presjeći,najhitnije.Lično ti ne vjerujem ništa,mislim da si mali,u svakom smislu

Hominem Quaero

Kako se uopšte usuđuješ?! Ti nijesi ni za Spuž, nego te treba doživotno strpati u neki gulag u Sibiru pa tamo sa kolegama iz koalicije pričaj proskule o pomirenju. Jedno veliko M R Š tebi i tvojim partijskim i koalicijskim partnerima! Bagra

milica

Licemjer bezobrazni.Kad izadje iz vlade mozda onda da se izvine.