11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Skupština Prijestonice podržala Inicijativu za vraćanje Cetinjskog manastira CPC, Vlada da povuče donijete akte

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Katunjanin

Ajde sa srecom !!! Dat ce BOG VELIKI da i CRNOGRCI dobiju sobu u kuci koju su gradili njihovi preci i vjekovima je branili i za nju ginuli braneci je .

CG1

Svaka čast, nego što nego Crnogorski svještenici i vjernici u svoj Manastir. Da vidimo da li su poslanici ure izdajnici kao njihov šef, šerif dritan. Za bečićeve se zna, oni ne priznaju Crnogorce ni boga, za njih je svetosavlje iznad svega, IZDAJNICI.

BanjaCT

Pogledaj te dnevni red pa će vam biti sve jasno. Ovako važna odluka stavljena na dnevni red sa komunalijama itd. Strašno.... To pokazuje pravu sliku Prijestonice da sva cetinjska politička elita "razmišlja" podgoričkim mozgovima. Žalosno!

Baja

Voditi racuna da sve bude pravno regularno da ne bi bilo osnova za neke prozivke. I ustupanje na koriscenje bi za prvu ruku bio korak naprijed. Samo hrabro i zdrave pameti Cetinjani! Da je vijecna !!!

Misko

Pitanje hoce li Antena M pratiti skupstinsko zasijedanje parlamenta Cetinje u ZIVO?

BELVEDER

Konačno! Cetinjski manastir i pripada državi Crnoj Gori u kome je sve do 1918. stolovala SVETA AUTOKEFALNA CRNOGORSKA PRAVOSLAVNA CRKVA! VAKAT JE da se vrati oteto!!!

da ne bude kasno

A što nijestej prije 30 godina zabranili da udje Amfilohije, najveće zlo od postanka Crne Gore.

GRAĐANSKI

ĐE SI BAJAGI ''CRNOGORČE'' MIODRAŽE LEKIĆU DA BAREM DANAS (ILI OVIJEH DANA) OBURDAŠ OVU SRBOČETNIČKO-KLEROFAŠISTIČKO-ANTICRNOGORSKU VLADU SASTAVLJENU OD OTPADNIKA I BANDITA ILI RAZBOJNIKA?!?

Pero

BRAVO VRACENO OTETO! Dritan je najveci izdajnik i prodana dusa!Dritanga je špijun i placenik BIA koja mu je završila fakultet i dr. U Sarajevu to citava Bosna zna!NRS DRITANGO!

tiktok

Kakva sizofrenija. preko noci smo zamijenili strane. Sad oni pricaju crkve su drzavno vlasnistvo, a mi ne damo svetinje.

CRMNICANKA

I da mogu da iz Dijaspore dodjem i da U Cetinjskom manastiru sveštenici Crnogorske crkve daju pomen svim članovima moje porodice crnogorske cetinjanske u veri u kojoj su bili Kršteni !

Ljilkana

SRETNO CETINJANI SVIJETLOG OBRAZA!!! A Demokrate ne prisustvuju!!! Sta im je? Ko njihov Becic, vakcinisani pa oboljeli od kovida? Sicardzije mutne i mracne, cekaju da vide momenat koji njima najbolje odgovara da se oglase, a sva CG moze u vatru sto se njih tice.