15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ne moram biti musliman

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Aferim g. Šukoviću. Kako ste sve lijepo napisali i objasnili. I bez patetike i bez mržnje. Ogromne su razlike između nas i ovih "dušebrižnika" a vi to tako dobro apostrofirate. Mi ne psujemo ničiju majku, njima je psovanje majke kao popit čašu vode.

Sol143

Odavno nisam čuo ovakvu odu crnogorskom poštenju i čojestvu. Evo zbog čega su Crnogorci slavljeni širom svijeta.Ovo i ništa drugo nisam očekivao od Darka. Ovako je još samo pisao Marko Vešović,moj moralni uzor.

Sava

Gospodine Sukovicu vi meni objasnisteCrnogorce Ali neobjasniste onoog pjanog i nasmrkanog idiota.Neko mora da mi objasni i one oko njega.Tako je bilo mucno vidjeti da niko oko njega ne reaguje.

Orlov krš

@Sava ova osoba se ponašala nenormalno i 3.09. na Studentskom trgu i skrenula na sebe pažnju prisutnih! Potpuno ste u pravu u vezi njegovog ponašanja,ali takav kakav je napravio je štetu!

Rajko Kovačević

Volio bih da sam ja ovo napisao i potpisao....Jer isto osjećam i mislim. Hvala Darko na ovom tekstu u ime svih Pljevljaka generacije moga djeda, oca i moje... i moje djece. Ne damo te Crna Goro!

Hominem Quaero

Gospodine Šukoviću, veliko hvala na ovom divnom tekstu! Ma koliko (neupitno) sramotan bio ovaj događaj, druga strana sada to uveliko zloupotrebljava, dok se sama nikad nije ogradila od odvratnih AntiRistovih psovki takođe naših majki ("kopilad")?!!! Zar se iko uopšte čudi da je nakon godine torture narod već totalno izluđen i frustriran i da samo zbog toga, vjerovatno u afektu i nemoći, izjavi nažalost pregrube i neadekvatne riječi?

Balsa Doclea

Divan tekst! Imamo vecih problema nego sto je nekom izletjela katastrofalna rijec u zaru situacije… a i tu osobu ne treba razapinjat ni slucajno… pogrijesio je i idemo dalje u borbu protiv ove vece nemani

Hominem Quaero nastavlja

I tačno to je nedostajalo u svim dosadašnjim analizama - multikulturna tradicija je u crnogorskom društvu uvijek bila (i biće) neupitna i naše najveće bogatstvo! . Naša braća Muslimani (i svi drugi malobrojniji narodi) znaju koliko su poštovani i esencijalni, te kako ih istinski smatramo ravnopravnima. Zato shvataju (ponavljam) neadekvatnu izjavu kao odraz frustracije i nemoći!

Edw

Taman posla da se kao musliman uvrijedim na nešto što je jedan čovjek od nekoliko hiljada rekao. Ali kad su Dritana vrijedjali na osnovu seksualne orijentacije, tome je klicalo na hiljade. Kao pripadnik LGBT populacije, to me jeste uvrijedilo, a mislim da je zaslužilo više kritike.

Njegoš

@Edw To je bila paralela sa vučićem kao dritanovim gazdom, i ništa više.

Edw

@Njegoš Pa neka je paralela. Ipak je homophobia i u jednom i u drugom slučaju. Ne volim ni Vučića ni Dritana. Podržavam proteste na Cetinju, ali onda slušam sjajni govor Nikolaidisa, a u pozadini ružno skandiranje koje je u toliko bolnije jer dolazi od ljudi na čijoj si strani i sa kojima saosjećaš.

Branka

@Edw Sve tačno i potpuno Vas razumijem. Jedino mi smeta što se ovoliko nije polemisalo 30 god. kolko nas Crnogorce onaj pop naziva svakakvim pogrdnim imenima i osporava naše postojanje. Što se vi koji znate kako je kad vas vrijeđaju i ponižavaju ne oglašavate kad nas vrijeđaju. A trebali bi.

Edw

@Branka Ja potičem iz porodice koja je od starta bila za LSCG. Moj otac je prijatelj sa Mitropolitom Dedeićem i uvijek je imao našu podršku. Vidim i neke javne ličnosti koje su LGBT, da su podržali svojim tekstovima. Ovo nisu dvije strane. LGBT Crnogorci i drugi su medju vama i sa vama.