13 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Srbija mora naučiti da živi sa susjedima

Autor: Antena M

  • viber

Xxx

Tacno tako more je bitno iz 1000 razloga. Ali ima ali, a to je mislim da ce probati i Hrvatsku da destabilizuje. Mislim da moramo sami to rjesiti i ne dozvoliti da budemo kompezacija za Kosovo. Srpsk svet nikada nece prihvatiti poraz. Krivi su sto Balkan virucka opet jer hoće mnogo. Zapade do kada?

SLOŽNA MULTIVJERSKA CG

Sloga svih vjera i nacija u Crnoj Gori sačuvace svoju kuću Crnu Goru!!! Svi čuvaju svoju pa ćemo i mi biti uporni da je sačuvamo!!! Pokazati svima da je u našim srcima snaga i moć da ne dozvolimo da nam je preotmu!!!

Sol143

Jako dobra analiza.Otkriva suštinu balkanskog problema i definiše glavne krivce za ovo šizofrenično stanje. Koliko god je srbijanska politika glavni akter ovog rašomona, tzv. "Međunarodna zajednica",snosi najveću krivicu zbog popuštanja srpskoj agresivnosti. Kao i uvijek.

Dunja

Jos kad bi se sjetio sto pise u Ustavu BiH i da Bosna nija bosnjacka drzava i da je rat u BiH poceo napadom na Hrvate u selu Ravno

Lada

Srbi očitovanje bilo kojeg identiteta svojih susjeda /komšija doživljavaju kao uvredu. Gdje su psiholozi , sociolozi i dr. da to osvijeste.

Srbija ne može

Srbija ne može dozvolit nikome da bude ravnopravan. Oni hoće samo da se oni pitaju. Srbiji drugi narodi ne postoje, ustvari svi .su Srbi. To je jedino tačno, i nema drugog razgovora.

Evropa kriva

Evropa i dalje ćuti na provokacije Srbije. Čak i kad je Crna Gora članica, oni upadaju kad god hoće. Popovi su posebna ratno-huškačka kamarila. Njihove litije nemaju veze sa religijom, samo religiju koriste za osvajačke ciljeve.