25 °

max 25 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Krvave ruke mog naroda

Izvor: 24sata.hr

Autor: Antena M

  • viber

jovan j

U Njegoševo vrijeme, Srbin znači pravoslavni. Turčin je musliman itd. U G. Vijencu kaže: " Slušajte me dobro Crnogorci, da je bješe Srbin ugrabio "i... itd. Ili :" Palestina sveta Srpska zemlja".

Vuko

@jovan j Duklja je bila katolicka zemlja i srbi su uveli pravoslavlje kada su okupirali Duklju,zato se i naziva srpska vjera.Turci su donijeli islam i zbog toga su crnogorci nazivali islam turskom vjerom.Bolje bi bilo da su koristili tacne termine jer danas nebi imali probleme.

Marković

Srbija prvi put nosi to ime poslije prvog Srpskog ustanka. Prije toga Srbi su robovi pet vjekova, a prije toga njihova zemlja zove se Raška a narod Rasi.

Bosanac

Ovo je Jergoviću jedna od infantilnijih priča o tome kako smo svi isto krivi. Kao i okupator krivo je tvoje rodno multinacionalno Sarajevo pod granatama i snajperima. Kao i okupator krivo je isto tako i multinacionalno Cetinje pod suzavcem, šok bombama i gumenim metcima. Opet se dodvoravaš crkvi.

ribar

principijelno je dobro počeo ali je poentirao - svi smo loši i krivi. Moj Jergoviću, nismo svi krivi ili barem ni blizu - jednako krivi. Ta floskula je tipično srbijanska a tvoja - oportunistička! Možeš ti bolje ali bez kalkulacije, pošteno.

Akova

Prije dolaska srpskog špijuna Sime Milutinoviža na Cerinje kod Njegoša nije bilo ni pomena da srbi žive Crnoj Gori.Sima je bio učen čovjek zlih namjera po crnogorce .On je tajno ušao iz Kotora na Cetinje sa lažnim ispravama i nametnu se kao Njegošev učitelj.Njegov dolazak je podržala i carska Rusij

Andjela

Kriv je ko je kriv,vjecito su imli pretenzije na tudje teritorije i tamo kukavicki pocinjali ratove, poraze proglasacali pobjedama, bili i ostali ratni huskaci! Dok je Cetinje i Crna Gora bili svoji, srbijanci su svoju prvu bracnu noc vodili konja oko aginog satora !