16 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

MPNKS: Navodi DPS-a opasan način destrukcije novog sistema vrijednosti koji se stvara u Crnoj Gori

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Branka

Vi stvarate i stvorili ste sistem bezvrijednosti u CG. Osobe koje su bezvrijedne, mrzitelji, neobrazovani, kojima je jedina kvalifikacija mržnja prema svemu crnogorskom i posjedovanje litijaške spomenice ne mogu stvarati vrijednosti jer je to nepoznanica za njih. Gadni ste naročito četnikuša.

Legenda

Dje se god spominjalo veliko srpstvo i nacionalizam,bilo je opasno i krvlju natočeno.To je politika veliko srpstva koju sprovodi neko iz Hercegovine je došao ovdje djecu četništvu da se uče.Neće ići brzo ćeš stringa dobit pedalu

Bokeljka

Veliki ste eksperti za blacenje i spletkarenje. I tu prestaje sva vasa strucnost.Odvratno je ovo malogradjansko, prljavo šporkanje.

preporuka

Jedina preporuka, jer drugo nema, je veza Mandarić sa crkvom. Tako je ćerka popa Plamenca, iako modna dizajnerka postala generalne direktorice Direktorata za kapitalne investicije u kulturi i kreativne industrije. Šta je preporuka za: Bratić, Kadović, Drašković i ine? SPC.

Informator

Šta je po tebi ISTINA ministarko? Da Crnogoraca nema, da se svi moramo krstiti u SPC i da je "srpski svet" put do slobode?!?