16 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

18.10.

19° / 12°

Utorak

19.10.

19° / 10°

Srijeda

20.10.

19° / 11°

Četvrtak

21.10.

18° / 10°

Petak

22.10.

18° / 14°

Subota

23.10.

15° / 7°

Nedjelja

24.10.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
MPNKS: Navodi DPS-a opasan način destrukcije novog sistema vrijednosti koji se stvara u Crnoj Gori

Politika

Comments 5

MPNKS: Navodi DPS-a opasan način destrukcije novog sistema vrijednosti koji se stvara u Crnoj Gori

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta reagovali su na saopštenje Komisije za prosvjetu DPS-a.

Reagovanje prenosimo integralno:

"Danas je svakom dobronamjernom i razumnom građaninu Crne Gore jasno da DPS iz svojih izlizanih kleptomanskih cipela kojima je nemilosrdno gazio Crnu Goru već tri decenije, pokušava krijući se uvijen u svoje patriotske oblande da se po ko zna koji put isprsi u odbranu tzv. istine, kreirane od strane lažnog Gospodara.

Da je istina uvijek prva žrtva Gospodara laži mogli smo se uvjeriti i u saopštenju samozvane Komisije za prosvjetu, kulturu i medije Glavnog odbora DPS Crne Gore u kome se navodi da je prethodni direktor Filmskog Centra gospodin Čekić razriješen dužnosti zbog pripadnosti drugoj naciji i vjeri.

To je još jedan pokušaj manipulacije javnim mnjenjem i opasan način destrukcije novog Sistema vrijednosti koji se stvara u Crnoj Gori poslije izbora koji su promijenili višedecenijske tokove nekulture i moralnog posrnuća.

Poslije isteka mandata, gospodin Čekić je shodno zakonskim procedurama napustio mjesto direktora Filmskog Centra Crne Gore.

MPNKS koristi ovu priliku da se zahvali gospodinu Čekiću na njegovom dosadašnjem radu, s nadom da će i dalje ostati aktivan u kulturnom životu Crne Gore.

Imenovanjem Aleksandre Božović MPNKS očekuje da će dobiti pouzdanog i kvalitetnog rukovodica, koji će se uspješno nositi sa novim izazovima i ispuniti očekivanja u dijelu koji se odnosi na dalju kulturnu integraciju Crne Gore u moderne evropske  tokove.

‘Ima istina koje nisu za sve ljude, niti za sva vremena’. Nadamo se da, konačno, nakon trideset godina, dolazi vrijeme kada će istina imati svoju snagu i vrijednost i da će građani Crne Gore imati mudrost da prepoznaju onoga koji  je govori i koji u skladu sa njom i djeluje."

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Informator

Šta je po tebi ISTINA ministarko? Da Crnogoraca nema, da se svi moramo krstiti u SPC i da je "srpski svet" put do slobode?!?

preporuka

Jedina preporuka, jer drugo nema, je veza Mandarić sa crkvom. Tako je ćerka popa Plamenca, iako modna dizajnerka postala generalne direktorice Direktorata za kapitalne investicije u kulturi i kreativne industrije. Šta je preporuka za: Bratić, Kadović, Drašković i ine? SPC.

Bokeljka

Veliki ste eksperti za blacenje i spletkarenje. I tu prestaje sva vasa strucnost.Odvratno je ovo malogradjansko, prljavo šporkanje.