21 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Janjić na FACE: Nato šalje vojnike u CG!

Autor: Antena M

  • viber

Katarina

Oo svetosavci je li vam dosta bilo krvoprolića zbog takozvane ugroženosti? Ne znam nijednog ugroženog Srbina ili Srbijanca zbog nacionalne ili vjerske pripadnosti. Vučić vam je mozak popio kao i Slobo devedesetih.

KakoJe

@Katarina na mali procenat ljudi ne djeluje propaganda. Neobrazovano stanovnistvo, i obrazovano koje je dzabe ucilo, mahom nezainteresovano da ukljuci mozak, ni ne razumije koja je njegova uloga u litijama bila. Koliko su nas unazadili i jos ne kapiraju nit ce ikad nazalost

Srbi bez rata

Ne mogu Srbi bez rata, kako svijet ne može da shvati.

doslojevrijrmr

@Srbi bez rata Kada državni aparat koji su vodili DPS i SDP nije imao m..ua da se obračuna i zatre ive pojave nego su gl.ili demokraticnost i kupovinu glasova (DPS), rat je neizbjezan. Kao u Ukrajini olovkom se ne moze odbraniti drzava. Da se otarasimo ovog izdajnickog nakota vise pa nek kosta.

BEZ PLJAČKE...

@Srbi bez rata Greška. Oni ne mogu bez pljačke. U ratu se gine ako je protivnik naoružan i spreman, a oni ne bi da ginu. Zašto bi onda pljačka služila ? Ovi iz Bosne , Hrvatske i Kosova samo bi goloruko stanovništvo klali a bježali pred odlučnim borcima kao što su i pobjegli.

MNEJOCAROVČANIN

klerofašistički svjetosavci i klerofašistička spc i dalje unose nemjire i destabilizaciju CRNE GOORE I NJEZINOG NARODA... DOKLJEN I DOKADA VIŠE ...

dušan car

Ako su Vasojevići najviše srpsko pleme koje je to drugo manje. Srbi nemaju plemena, niti plemenske organizacije. I to je jedan od dokaza da nijesmo isti narod.

milan

Opet si došao da mutiš. Tvoje molitve nikome dobra ne donose. Tamo kuda prođu ostaju grobovi. Vjeruješ li ti u Boga i božje zapovijesti?

Barba

Komunjara sanja jos uvek jugoslovenske snove!

Miso

Janjic je intéressant an Ali da ce doci Nato u BP je fantasia sto se Tice Dodik mislim da ima pravo on je dosadio svima cak I Srbima zato je on nervozna on bi da se u bosni zarati samo da bi se on izvuko sad vidim zasto je htio da vidi Erdona mozda I on htio da mu pjeva kao dacic ili....