10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dragan Bursać: Dodik vodi zemlju u rat!

Autor: Antena M

  • viber

Márquez

Već je on potpalio jer nema kud nazad. Nazad ga čekaju oni koje je opljačkao i unesrećio a naprijed, oni koji će ga dokusuriti. Kako god okreneš,njemu spasa nema.

Fahrudin Begic

Ovim je kratko I jasno sve receno. Ni vise ni manje nego sto je istina. Tacno u sredinu pogodjeno. Nista nam drugo nemoze pomoci. Samo ovako, kao sto je gosp Bursac napisao, uhapsiti ga ali odmah, jer kasnije ce biti prekasno.

Čegevara

Svako normalan trebao bi da zna da niko neće dobiti ni pedalj BiH u cilju otcjepljenja bez rata. To znači da će Srbi izgubiti ono što sad imaju jer će svi vremenom prebjeći u Srbiju i dalje. Dodik je najveće zlo za Srbe, pa čutolozi pustite ga da vam djecu pošalje u propast kao i RS. Sami ste krivi

kosovo99

Dodik je danas održao vlastitu komemoraciju, priznao je da se boji Bosne i Hercegovine u NATO paktu!

Ismet

Da pokaze patriotizam,neka svoju decu posalje na front.Nazalost nece.Nakupovao im je milionske nektetnine po Beogradu,pljackajucu sve,prvenstveno svoj narod.A nemoj da imas iluziju da cete kao devedesetih tako lako ostvarit metod krvi i tla.U teskoj si zabludi.....

Sada Ozegovic

Kad citam po drustvenim mrezama kako i koliko se pise o tom kabadahiji koji decenijama grabi iz rudnika zlata tj .BiH i bogati se na racun naroda ,a narod se buni ali pisajuci po drustvenim mrezama…Pa dignite se vec jednom.To je trebalo davno,a na kraju to se mora desiti samo svako odlaganje kosta.