13 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Novotarije u crkvi: Mićović sebe freskopisao

Autor: Antena M

  • viber

Vjerujem u Boga

Vjernik sam,starija sam osoba ali mi nije jasno da piše poruka na ovoj fresci NEDAMO SVETINJE? pa Svetinje niko u Crnoj Gori nije dirao sve stoje dje su i vjekovima bile narod se normalno molio i nije bilo problema nikad! Nikom nebi palo napamet u svom zdravom umu da dira NEDAJ BOZE SVETINJE!

Naroz

Švrljaju po crkvi iz 1756! Počinioce treba pozvati na odgovornost, kao i nadležne iz onog 4u1 ministarstva... Što je najgore, ni prethodna vlast nije bila bolja po tom pitanju, devastirana je većina sakralnih objekata, a neki su potpuno uništeni. Moramo internacionalizovati ovaj problem.

haker

Nedostojni ljepsi na fresku nego uzivo! E kukala nam majka, ko sve freskovi, njegov svetac je i pop Maca pa sve vam je jasno ko je i on! Nikogovic!

Crkva spada u baštine CG!!!

Ako ova crkva Svete Trojice spada u baštinu Crne Gore kako sad odjednom pripada Crkvi Srbije????? To sve ovaj odozgo vidi! Nadati se da se povrati baštini Crne Gore! Nije lijepo uzimati nesto sto ti ne pripada!

Marej

Debili, to je ktitorska freska. Svaka vam je "istina" ovakva. Možete šta god hoćete, no ne dokle hoćete. poz

@@@@

Kad bih ranije ulazio u crkve i manastire bio sam opcinjen freskama i razmisljao sam koliko neke patnje su morali da prezive likovi na freskama a sad shvatam da su i oni kao Micovic.AOOOOOO

Cgvh

Gadluk jedan..moja ga noga u crkve njihove nece jer sve su samo crkva nijesu

Brat u Hristu

Ova je karikatura, a ne freska.

nenad_mne

Počeli murale po crkvama slikat? Što je to kulturno dobro CG, to je najmanje bitno! Sada će na vanjskim zidovima oslikati Karadžića, Mladića, Kalabića.....ima ih dosta, ali ima i otetih objekata dosta!