27 °

max 27 ° / min 15 °

Subota

18.05.

27° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Da li ministarka Injac ucjenjuje tužiteljku Mitrović sprečavajući njenog sina da postane pilot?

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Ljiljana

Obracunavati se sa nekim preko jedva punoljetnog djeteta, bilo cije dijete da je u pitanju, vise je nego jadno, mizerno, prostacko i za svaku je osudu. Nize valjda i ne moze. Istinski mi se gade i PV i svi oko njega, ukljucujuci i ovu Injac.

D V

Koliko i kakvo je to srbocrkveno zlo stvorenje još žena nazovimo i intelektualka da se bez trunke tog njenog ojađelog srca sveti i osvećuje preko leđa tuđeg đeteta sina,kćeri... Sram te bilo zanavijek sramotna i bezčasna žena slugo izdajnička i srbocetnicka..nalet te bilo!

mb

E ovo mi uliva nadu! Znaci imamo tuziteljku sa jakim motivom, koju ne mogu kupiti, i imamo ministarku koja je sa tolikim repom za sobom, da ce joj usko bit’

Milos

Ministarka ima vrlo cudne kriterijume u svemu,a posebno kada se radi o skolovanjima. Tako recimo ni na jedan oglas za skolovanje podoficira i oficira u inostranstvo nije poslala prvorangiranog sa liste, vec drugog,treceg pa cak i cetvrtog. Sve po zakonu i pravilima kako ona kaze.

Andjela

Mladicu zelim ti puno srece i upornosti u ovoj nepravednoj otadzbini da si kojim slucajem imao mantiju na sebi bio bi primljen! Sram je bilo! Ona drzi ruku na srce pri intoniranju himne ,koje lazi i prevare!