15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Raković: Crnogorstvo je neprijatelj Srpstva, Srbi i Albanci da se razgraniče preko Crne Gore

Autor: Portal Antena M

  • viber

Anthropos

@Mladen - Još veći grijeh je što, nažalost, većinska Srbija isto misli. A najveći svakog građanina CG koji više voli tuđu, neprijateljsku, ideologiju i zemlju - od svoje domovine?

CG1

Za ovog jadnika nema lijeka. Nije vrijedan komentara.

vojvodina

Ovo je taj "istoričar" od koga Joanikije uči i kojim je impresioniran. E zbog tih fašističkih stavova i jednog i drugog Joanikije nije i ne može biti mitropolit crnogorcima.

Vuk Mandušić

Na ovo Rakovićevo "razgraničenje" Srba i Albanaca preko Crne Gore, odgovoriću citatom iz Njegoševog pisma Ali paši Rizvanbegoviću iz 1836. : "Ja carsko ne tražim ništa, a ni svoje čuo si nijesmo puštavali lako. Na Crnu Goru jošt niko nije dobio slavu, nećeš ni ti vjeruj mi".

Grbljanin

Mrznja ovog bolesnika prema svojoj postojbini je bezgranicna.

CRMNICANKA

Bozicnji USTANAK je za njega Mit?? A za Crnu Goru kao izgubljena srpska bitka na Kosovu! Nisu više Crnogorci tako naivni da to ne znaju! Kakvo jadno biće ovaj Tkzv. Rakovic! Vidi se da mu daju veliki novac za ovo lupetanje!

KRSTAŠ - Lovćenac

Aleksandar Raković je doktorirao na temi: „Rokenrol u Jugoslaviji 1956–1968: izazov socijalističkom društvu”. Njegovi stavovi o Crnoj Gori, koje u posljednje vrijeme histerično nameće, nijesu kompetentni niti vrijedni bilo kakve analize.

Terra nova

@KRSTAŠ, mislim da griješiš i to dobro. Raković je kadar SPC koji je veoma dobro obaviješten i on je spona izmedju vlasti i crkve u Srbiji, i ne samo to on bitno utiče na kreiranje dogadjaja koji se tiču crkve Srbije u Crnoj Gori. On je u ministarstvu vjera Srbije, samim tim učesnik dogadjaja ...

Krstaš fan Bg

@Terra nova ako je on mjerodavan i uticajan, onda nema brige za CG. Sa njim se sprdaju po Bg i oni za koje radi... Mnogo se inferiorno ponašamo prema svakoj avetinji iz srpskog bloka koja sebi daje za pravo da blati CG. Kad shvatimo svoju superiornost nad turskim podanicima onda dobijamo...

Terra nova

@Krstaš fan Bg, Ne znam na koga misliš da se inferiorno ponaša prema svakoj avetinji iz srpskog bloka, ali znam da ovaj Raković nije bezazlen koliko ti misliš. On je u vladi Srbije i blizak SPC, možda se tebe njegova saznanja čine smiješna ali su istinita. Koliko će uspjeti zavisi od nas ...

Crnogorka 100%

Zamislite kakav je kad ga pljuju i čitaoci portala IN4s, a znamo ko to čita i komentariše. Niko Rakovića ne voli jer Srbima samo pravi lošu reklamu i sramoti ih.

Tomić

Jadna je majka koja te rodila. Takvih maramica(kao što si ti)srbija ima dosta jer i gadosti ima dosta.

Ljutica Bogdan

Da ima 2.grama mozga ovaj sa f21 dijagnozom bi bio svjestan kakve nebuloze prica. Nije vazno sto je ostrasceni mrzitelj svega crnogorskog...njegovo je legitimno pravo da bude poslusnik i prica nesto u sta ni on ne vjeruje. Ideologija koju propagira mnogo je kostala ove narode. Zato, muci jado