14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Obraz okideni

Autor: Antena M

  • viber

Limska heroina

Izvanredan tekst i zapažanje!

Džoma Dipl

Podśeti me Šuković u svom tekstu i na još jednu staru crnogorsku riječ - nos okiđeni. Ipak ta crnogorska filigranska riječ je isuviše vrijedna da bi se rabila na pojovu zvanu Zdravko K.

Branka

Odličan tekst g. Šukoviću. Za mene jednja jadoljubova izjava objašnjava sve što radi, bolje rečeno jadi i njegovo ponašanje a to je :" Sve što sam obećao Amfilohiju, ispunio sam!" I ispunjava. To je suština njegovog bitisanja i činodejstvovanja.

Glasnik

@Branka Pošto okađeni rukoljub i njegova tzv. "vlada" imaju za cilj da ispunjavaju zahteve Rista Radović zvanog Amfilohije, onda bi bilo najbolje da se ukine ta vlada, skupština, a zatim i Crna Gora, pa neka zemljom upravlja mrtav Amfilohije.

Branka

@Glasnik Evo i upravlja. A đe smo mi koji smo za sekularnu, nezavisnu, multietničku Crnu Goru?

MNEJOCA

Darko Šukoviću odličan tjekst ... Neviđeni blam i sram ...

roki

Bravo Darko. Ja bi progutao i farmerke(koje vise govore o domacinima), ali ne mogu da on, Premijer stavlja venac Djindjicu? Stvarno nemam dovoljno jak želudac da ovo komentarisem. Generalno ovo je jedno veliko ponižavanje. Zanima me kako gledaju na ovu bruku glasači većine?

Mina

Bravo. Odlican tekst. I jedan prijedlog za Vladu. Kad popunjavaju radna mjesta stalno govore PO DUBINI. Sad neka promijene, jer nemaju đe više po dubini, jer je Premijer na DNO.

Ljiljana

Sjajan tekst!!!! A ovo u Bg - ovo ime nema. Svako koje znam je nedostatno.

CG1

Svaka čast Darko. Čini mi se da si pokušao da ga spasiš id njega samoga. Džaba, kratka mu je pamet, on miješa babe i žabe, mžda traži žabca.....

Baba

Moja baba, da je živa, ka što ( blago njoj) nije, rekla bi :" u jad se rodio".Tješi me samo činjenica da nijemojavlada.

Mirko

Krivi ne samo da pokvaren već je i dokazano notorni lažov.Na RTS-u je, zamislite, kazao da ministre u svojoj vladi nije pitao koje su vjere i nacije jer on ne broji krvna zrnca !

Pinokio

@Mirko ...lažov i pokvarenjak. A čija on to krvna zrnca misli da nosi?Kvisling koji svoju zemlju vodi u provaliju.Sprdnja od pojave a sramota za sve nas. Viđećete šta će pričati kad se vrati sav sretan što je skute poljubio najvećem bilmezu.

CG1

Još jedna njegova notorna laž, jer kako onda zna da u ovoj " vladi" ima najviše "srba" od nastanka CG, lažov nad lažovima. Pipovi mu popili mozak, ako ga je imao, u šta čisto sumnjam

Sol143

Najgori blam su bili "ambasadori Quinte" ili šta to već znači. Ljudi kojima dajemo prevelik značaj. Oni rade na daljinsko upravljanje i nemaju blage veze o nama. Egzotični Podoljub je bio Vučićev pehlivan kojim ih je zabavio. Sramno i pretužno!