14 °

max 25 ° / min 14 °

Subota

18.05.

25° / 14°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

22° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Srbljanović: Zgađenost jednog diplomate tokom pregovora s Mladićem

Autor: Antena M

  • viber

Nikola

Prestankom rata u devedesetim godinama u Srbiji je nastala trka na svim poljima da se skine anatema koja je napravljena u samom ratu. Sva ama baš sva sredstva informisanja su korenito vaspitavala generacije kako su svi drugi krivi ali ne i srbi. Zato danas u Srbiji imamo ovo što vređa zdrav razum.

šaro

Genijalno Biljana. Sve ste rekli, iskreno i nadahnuto. Taj monstrum ne smije da kalja poštene Srbe i ljudski rod. Taj bijednik ne smije da bude uzor ni psima a kamoli mladim ljudima. Za njega bi smrt bila nagrada, neka živi i neka se kaje.

JF

Tako to biva kada se sva tkz. srpska akademska elita i olos iz Bosne doselio u srbiju i sada pametuju na Happy tv i Pinku. Lazu i pune glave obicnim srbijancima izvrcuci istinu i fakta i stvaraju svoju istoriju. Naravno Vucicu to odgovara. Tako je i kod nas u CG, primili smo olos iz Bosne dali im posao,stan i drzavljanstvo i sad nas ponizuju i smeju nam se u lice i unistavaju nasu CG. I niko od ovih izbjeglica ne zivi na severu svi su na primorje. Sramota DPS sto ste to dopustili.

Eagles

Bravo biljana,...nazalost takvih kao sto je bio vas "ex" ima mngo diljem svijeta!

Bravo

Ženo, kakav bi Božji blagoslov bio da se ti i takve žene nađete u Vladi Srbije! No, to se, po svoj prilici, desiti neće, jer Srbija umire u sopstvenom blatu, u neljudskosti. Srbija mora krenuti ispočetka, radi sebe, i radi svih nas koje pokušava da potčini. "Srpski svet" je svijet smrti i mučenja.

HN

Ispisano iz srca, pošteno i iskreno, zbog Vas i ljudi kao što ste Vi, a kojih ima dosta u Srbiji, volim Srbe i Srbiju, ne dajući da mi ponašanje ovih drugih zaledi srce i dušu, nadajući se da će ipak preovladat civilizacijske vrijednosti u Vašoj lijepoj zemlji!

SrđanR

Pa svakom normalnom je dovoljno, valjda, da pročita broj žrtava u Srebrenici i da definiše Ratka Mladiće! Ne treba nam nikakav Francuz, muž ili poznanik, koji je sa Mladićem kontaktirao!? Okasnili ste malo, ovog puta, g-đo Srbljanović. No, bolje ikad nego nikad!

Branka kovacevic

Svaka Vam cast Biljana Srbljanovic !!!

Dado

Najbolji opis zla, neljudskosti, monstruma, kome se, Ipak, dobar dio Srbije divi. Sta drugo reci, osim, svaka vam cast gospodjo Srbljanovic! Ovaj vas tekst bi trebalo objaviti u svim medijima u Srbiji, u svim skolskim udzbenicima. Da, to kada u Srbiji murali zlikovaca, nebi ni posojali. Ovako....

Iz Srbije

@Dado Divi mu se baš Biljana. Ona podržava ovu vlast koja obezbedjuje mural